НовиниЧеркасиЧеркасці вимагають не піднімати вартість проїзду в маршрутках

Черкасці вимагають не піднімати вартість проїзду в маршрутках

-

- Advertisment -

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням не допустити підняття вартості проїзду в громадському транспорті Черкас до 8 гривень.

dzerkalo.media

«Протягом останнього тижня в маршрутках ширяться чутки про підняття вартості проїзду до 8 гривень. Підвищення планується у листопаді. Це перший подарунок для черкасців після виборів? Перевізники налаштовані рішуче. Вони вже отримали згоду від Анатолія Бондаренка? Чесно, я добре пам’ятаю листопад 2018-го року, коли маршрутки зупинилися. Тоді мені доводилося по холоду йти на роботу більше години», – зауважив автор петиції Олег Ємельянов.

Він додав, що маршрутками користується не лише він, а й уся його родина. За місяць лише за себе він витрачає понад 200 гривень на оплату проїзду. Якщо вартість зросте, то виходитиме більше 300 гривень на проїзд лише одного члена сім’ї.

«Може, це ще підйомна сума для мене, але для моїх дідуся й бабусі уже ні. Їздити на тролейбусі вони не мають змоги, бо у нас немає тролейбусної лінії. Як вони зможуть дістатися до лікарні, в разі необхідності? Хто заплатить за поїздку з пересадкою? Я категорично проти підняття вартості проїзду до 8 гривень у Черкасах. Спілкуюся з друзями з інших міст. Вони кажуть, що проїзд коштує 5-6 гривень максимум. Я не хочу платити 8 гривень за проїзд у розвалених та занедбаних маршрутках, які є в Черкасах. Хто згоден зі мною – прошу підтримати петицію», – підсумував чоловік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах водій маршрутки спричинив ДТП.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x