Новини на ВІККАСпортивні новиниНаближається до завершення чемпіонат Черкас із футзалу

Наближається до завершення чемпіонат Черкас із футзалу

-

- Advertisment -

Наближається до завершення чемпіонат Черкас із футзалу. Нагадаємо, що одночасно він є одним із етапів чемпіонату області. У групі «А» переможця визначили достроково. Ним став «Цетус», який продовжує йти без втрат. А ось у групі «Б» боротьбу за першу сходинку ведуть «Дахнівка» та «Рятівник». Про підсумки 8 туру змагань – у наступному сюжеті.

Центральним у звітному турі у групі «А» стало протистояння «Надії-ЧДТУ» та «Шарму». Обидві команди входять до провідної четвірки, що дає право продовжити боротьбу в чемпіонаті області на наступному етапі. Напружений поєдинок із великою кількістю небезпечних моментів переможця не виявив – нічия 1:1. Обидва забиті м’ячі глядачі побачили до перерви. На гол шармівця Дмитра Кучера влучним ударом відповів гравець «Надії-ЧДТУ» Павло Кіт.

Інші матчі групи «А» закінчилися так: «Азот» – «Ураган» – 7:2, «Цетус» – «Звенигородка» – 4:3, «Хімелектробуд» – «Темна Конячка» – 0:7. У «Цетуса» – 21 очко після 7 зустрічей. По 13, але після 6 матчів, у «Шарму» та «Азоту». 11 очок набрала «Надія-ЧДТУ». А ось інші команди помітно відстали.

У групі «Б» найбільший інтерес викликав поєдинок «Динамо» – «Дахнівка». Дахнівчани є лідерами групи, а динамівці ведуть відчайдушну боротьбу за потрапляння до першої четвірки. До перерви команди обмінялися голами. У «Динамо» відзначився Віталій Лисенко, а в «Дахнівки» – Вадим Ковтуненко, який відкрив рахунок. А у другому таймі лідер усе-таки довів свою перевагу. Голи В’ячеслава Гамалія та Івана Александрова принесли перемогу «Дахнівці» – 3:1.

Результати решти поєдинків: «Гетьман-Матусів» – «Живчик» – 4:3, «Рятівник» – «13-ий состав» – 3:1, «Пальмира» – «Обленерго» – 3:0. «Дахнівка» із 16-ма очками попереду. На очко менше, але і на гру менше, у «Рятівника». По 12 очок набрали «Гетьман-Матусів» і «Пальмира», 9 – «Динамо».

Передостанній тур чемпіонату Черкас із футзалу відбудеться 9 лютого.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x