Новини на ВІККАСпортивні новиниУ черкаському "Будівельнику" майже добу зігрівалися танцями

У черкаському “Будівельнику” майже добу зігрівалися танцями

-

- Advertisment -

У Черкасах відбувся відкритий Чемпіонат України зі спортивних танців. Крім представників України, у ньому взяли участь танцюристи з Білорусії та Сербії. Усього ж на паркеті Палацу спорту «Будівельник» у різних вікових категоріях змагалися понад 700 пар. У найпрестижнішій категорії серед дорослих перемогу здобули господарі змагань.

З кожним разом змагання зі спортивних танців збирають у Черкасах дедалі більше учасників. Відкритий чемпіонат України зібрав півтори тисячі учасників і тривав майже добу. Змагання завершилися далеко за північ. Найбільше учасників змагалося у категоріях «юніори» та «ювенали». Продемонстрували свою майстерність і наймолодші учасники турніру. Так, у категорії «діти» перемогу здобули вихованці черкаського клубу «Лілея».
Загалом Черкащина була представлена танцювальними парами з багатьох регіонів. Крім вихованців клубів обласного центру, на паркеті Палацу спорту «Будівельник» виступили представники Сміли, Канева, Тального, Кам’янки, Білозір’я, Умані. У найпрестижнішій категорії «дорослі» перемогли господарі з клубу «Лілея» Анна Лісова та Сергій Дикий. А в категорії «дорослі-початківці» перше місце вибороли також представники Черкас Альона Бочал та Сергій Кузляєв.
Наступні змагання зі спортивних танців відбудуться в Черкасах на початку червня. Тоді танцюристи змагатимуться у відкритому Кубку області.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x