БлогиДекомунізація. Другий етап

Декомунізація. Другий етап

-

- Advertisment -

21 листопада сплив термін відведений місцевим радам на виконання закону про декомунізацію. Тепер таке право отримала Верховна Рада. У законі чітко прописаний механізм, коли у разі саботажу місцевих рад парламент, з подання Інституту національної пам'яті, отримує можливість виконати Закон про засудження комуністичного та нацистського режимів та заборону пропаганди їхньої символіки.

Верховна Рада цим механізмом скористається сповна. Ми не маємо права дати шанс перефарбованим реваншистам залишити на нашій території анклави "руского міра".

Ми не можемо й не маємо права жити на вулицях й площах, названих іменами катів нашого народу. Катів, які створили найбільш людоїдську імперію у світі. Катів, які вбили мільйони українців через голодомор і червоний терор.

Ідейні нащадки цих катів сьогодні з Кремля розгорнули проти України кровопролитну війну й окупували частину нашої землі.

Сьогодні перейменуванню підлягає 941 населений пункт. Верховна Рада має виконати Закон про декомунізацію до 21 лютого 2016 року. Ідоли кривавої комуністичної епохи мають піти в небуття назавжди.

Головна боротьба сьогодні йде за серця й свідомість людей. І наш ворог це прекрасно розуміє. Тому Кремль лише офіційно виділяє на пропаганду 92 мільярда рублів щороку. А за оцінками експертів неофіційна цифра може бути більша удвічі.

Культивація комуністичних символів – один з елементів війни Кремля проти України. І ми не маємо права грати в піддавки з ворогом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Андрій Парубій
Андрій Парубій
перший заступник Голови Верховної Ради України, громадський діяч, політик
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x