БлогиЛяшко обіцяв черкаській волонтерці автомобіль, але виявився балаболом

Ляшко обіцяв черкаській волонтерці автомобіль, але виявився балаболом

-

- Advertisment -

Жінка, якою я захоплююсь. Сталева Магнолія, духмяна квітка Луганської пустелі.

Знайомтесь…

Валентина Бесонова (Віночок) – Волонтер з найбільшої букви. Волонтерська діяльність Валі почалась зимою 2014 року на Майдані, куди вона приїхала з Польщі, де в той час працювала.

Ще на початку АТО, Віночок одна з перших почала передавати допомогу хлопцям. В липні вона зрозуміла, що на передовій буде більш ефективною та потрібнішою, тому поїхала волонтером в Луганську область.

Зараз, мабуть, немає жодного солдата на передовій Луганській області, який би не знав Валю Віночок – справжнього Янгола війни. Спочатку Валюша налагодила виробництво хліба для хлопців, і кожен день вона особисто доставляла його ще теплим на передову.

Згодом , за допомогою Черкаських волонтерів, діставала для хлопців абсолютно все. Навіть Ляшко захопився відважністю жінки, і пообіцяв їй автомобіль, але виявився балаболом.

Під обстрілами і бомбуваннями вона кожен день мчить на старенькій машині з номерами "ВІНОЧОК" в найгарячіші точки АТО, щоб зігріти, накормити та просто підбадьороти Героїв.

На тендітну Валю довго полював снайпер, і одного разу йому все ж таки вдалось розстріляти машину "ВІНОЧОК", слава Богу Валя залишилась живою. Гуманітарка була понівечена. Але, і це не зупинило діяльності "квітчастої волонтерки". Підрихтувавши машину, вона знову розвозить допомогу "На передок".

Господь благословляє коханням щирих людей, тому Валентина Бессонова зустріла справжнє кохання на війні – командира роти 12 батальйону тероборони. Нещодавно Віночок і Кадет одружилися.

Героям Слава!!!

Валюша, я тебе дуже люблю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Маргарита Мудрик
Маргарита Мудрик
київська волонтерка
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x