БлогиПро гарячу воду і роботу черкаських "господарників"

Про гарячу воду і роботу черкаських "господарників"

-

- Advertisment -

Як депутат, часто чую від виборців, що місяць тому вимкнули воду, обіцяли увімкнути на початку липня, але її ще досі нема. Сайт мерії і чиновники звітують, щоб без води всього 100 будинків. Хоча по географії скарг відчуваю, що їх далеко не сотня.

Перше. Розумію, що в Черкасах кожного літа проводяться гідравлічні випробування. Але чому про їх перебіг, терміни ліквідації поривів, проблеми не розповідають чиновники мерії. Люди вимушені йти за інформацією в приймальню до депутатів, бо служба 15-05 просто відповідає: "Не знаємо. Копають". Де копають? Що копають? Які проблеми? Які терміни усунення?

Друге. У виконкомі немає жодного заступника з профільною освіту по галузі ЖКГ. Жодного інженера, будівельника. Всі юристи,економісти та педагоги. Де звіти про гідравлічні випробування? Де висвітлення проблемних питань? Де інформування? Всі у відпустках? Призначили директором "Черкаситеплокомунерго" чергового депутата, який має освіту лікаря.

Трете. Давайте перевіримо "чиновників на вшивість"? Пишіть адреси будинків, скільки немає у вас гарячої води і що обіцяли комунальники.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

У школах Черкас цьогоріч – 1337 випускників

31 травня у Черкасах пролунав останній дзвінок 2023-2024 навчального року. Вже третій рік поспіль українці відзначають це свято в...

На Черкащині у двір працівника ТЦК кинули гранату: члени родини не постраждали

У Катеринополі, що на Черкащині, у двір домоволодіння працівника місцевого ТЦК та СП кинули вибуховий пристрій. Про це повідомляє...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x