БлогиТест на терплячість черкащан

Тест на терплячість черкащан

-

- Advertisment -

Сьогодні наша депутатська група "Громадянська позиція" та частина депутатів, як і обіцяли, прийшли на сесію. Але, як і очікувалося, міський голова вкотре начхав на інтереси людей. Повним складом не прийшла на сесію його фракція "Батьківщина", а також "Свобода", "Черкащани" і "Самопоміч".

Ми знаємо, які загрози сьогодні стоять перед містом. Це і тролейбусний парк без фінансування та з мільйонними боргами, і невиплата міською радою співфінансування кредитів ОСББ, і відсутнє співфінансування шкіл за державною програмою "Нова українська школа". Ці кошти міська рада мала спрямувати ще влітку – на початку осені, але міський голова приклав максимум зусиль, щоб цього не відбулося, саботуючи сесії.

Неявка сьогодні на сесію вищезгаданих депутатів, а здебільшого це міський голова і "Батьківщина", – це своєрідний тест на терплячість черкащан. Саме перед президентськими виборами слід задуматися, як турбуватиметься влада про людей, якщо президентом стане Юлія Тимошенко, а до влади повлазять ось такі її однопартійці, які вже керують Черкасами.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руслан Зоря
Руслан Зоря
депутат Черкаської міської ради від "Громадянської позиції"
- Advertisement -

В Умані провели футбольний кубок пам’яті Андрія Кизила

Футбольний Кубок памʼяті Героя України — Андрія Кизила —провели у місті Умань днями. Про це повідомляє міська голова Ірина...

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x