Новини на ВІККАПолітичні новиниВадим Рабинович: Чи може Україна зараз послати МВФ? Зобов’язана!

Вадим Рабинович: Чи може Україна зараз послати МВФ? Зобов’язана!

-

- Advertisment -

Меморандум України та МФВ – це лише фінансовий документ. І для початку необхідно перевірити його нову версію, щоб всі розуміли, про що насправді в ньому йде мова.

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович.

"Для початку необхідно перевірити нову версію меморандуму України і МФВ – чи йде в ньому мова, наприклад, про стерилізацію українців, адже "слуги народу " і цей пункт, озвучений депутатом Третьякової, могли вписати в документ… Зрозумійте правильно: меморандум України і МФВ – це лише фінансовий документ, але якимось чином влада завжди примудряється туди вписати відмову про індексацію пенсій, допускає скорочення лікарів і вчителів. Який зв'язок між МВФ і українськими вчителями взагалі? "У городі бузина, а в Києві – дядько"…", – так охарактеризував документ політик.

Вадим Рабинович звернув увагу на те, що "Україна – єдина країна, яка йде на принизливі умови МВФ".

"Всі інші країни вже давно послали б МВФ, якщо Фонд прописував би так угоди. Чи можемо ми зараз послати МВФ? Зобов'язані! Тому що велика частина боргу "намальована" – вони давали гроші під хабар європейським чиновникам і під корупційні схеми. Вони давали гроші Порошенку, називаючи його "корупціонером №1"! А якщо вони давали гроші казнокрадам, то вони знали, куди підуть ці кошти. Тому, ми їм нічого не винні! Більш того, всі вкрадені в українців гроші переведені через рахунки, які американці можуть легко перевірити і відстежити переміщення коштів – дві секунди справи! У зв'язку з цим звертаюся до американських товаришів: "Знайдіть ці гроші і заберіть їх собі!" – закликав співголова партії" Опозиційна платформа – За життя ".

Народний депутат також наполягає на тому, що Україна не може обслуговувати цей борг, тому що "країну поставили в таку позицію, коли держава, виплачуючи борги, робить всіх громадян країни жебраками на десятиліття вперед".

"Я вважаю, що українці не повинні цього терпіти, і держава, виплачуючи борги, аж ніяк не підтверджує свій суверенітет. І, до речі, я з подивом побачив, як образилися представники різних політичних сил після того, як народний депутат від нашої фракції "ОПЗЖ" Волошин заявив про відсутність в України суверенітету. Люди, відкрийте словник і почитайте, що означає слово "суверенітет". Суверенітет – це незалежність держави в зовнішніх справах і верховенство державної влади у внутрішніх справах. Ну, по-перше, чи доведено у нас верховенство влади у внутрішніх справах, чи працюють у нас закони і суди, чи є у держави монополія на насильство? Жоден громадянин України не відповість на це питання ствердно, впевнений. По-друге, чи приймає Україна самостійно зовнішньополітичні рішення? Ні! Послухайте "плівки Деркача": у нас генпрокурора знімають "по дзвінку", обговорюють збільшення тарифів "по дзвінку"… Це не просто втрата суверенітету, це кричуще порушення всіх законів і за це треба судити!" – підкреслив політик.

"У нас слова замінили справи! Людина каже: "Я – патріот", і він автоматично стає хорошим, незважаючи на те, що він краде і вбиває. А людина, яка дотримується іншої політичної лінії, заздалегідь погана, тому що не використовує антиросійську риторику, домагається права говорити російською мовою, говорить правду владі в очі. Люди, поки ми самі собі не відповімо на питання: хто дійсно поганий, а хто – хороший, – нас постійно будуть дурити", – резюмував Вадим Рабинович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x