Новини на ВІККАПолітичні новиниВадим Рабинович: Україну перетворили у божевільню, де заправляє божевільний...

Вадим Рабинович: Україну перетворили у божевільню, де заправляє божевільний прем’єр

-

- Advertisment -

Сьогодні українці знаходяться "в божевільні, в якій заправляє божевільний прем'єр-міністр, який, виходячи зі свого інтелектуального рівня, не може керувати країною".

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "112 Україна".

Політик ознайомився з новим варіантом програми уряду і "дійсно вважає, що нею "можна пишатися".

"Програма Кабміну така ж, як і прем'єр. Так, в ній стало більше на три сторінки тексту, ніж в попередньому варіанті, а ще з'явилися малюночки! І тепер це просто маленька цидулка, де написані передвиборчі обіцянки "слуг народу", які ніхто виконувати навіть не збирається. Її вони знову подали на розгляд Верховної Ради. В результаті ми отримали, що "слуги" просто не зможуть відмовитися від пунктів своєї власної програми і вчинити так, як вчинили з попереднім варіантом "програми" Кабміну – не затвердили її у всіх комітетах. Але це ж не програма уряду – це план по ошукуванню людей!", – обурився Вадим Рабинович.

Як аргумент народний депутат зауважив: незважаючи на всі обіцянки, "влада і далі збирається підвищувати тарифи, віддавати МВФ всі наші доходи, скорочувати кількість шкіл і лікарень…".

"Не дивлячись на те, що і президент, і прем'єр-міністр, і міністр охорони здоров'я сказали – "реформа Супрун – це божевілля в квадраті", вони тут же кажуть: "Ми її продовжуємо!" – нагадав Вадим Рабинович.

Співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" підкреслив, що він "не схожий на людину, яка бажає нещастя власній країні", тому програму уряду, в якій "немає нічого для людей – там все для МВФ!", підтримувати не буде.

А "слугам народу" він запропонував зробити в такий спосіб:

"Напишіть чесно, що країна Україна завойована і "віддана на поталу" Міжнародному валютному фонду і Соросу. У нас вбивці ходять по вулицях, Сорос "викачує кров" з України, МВФ вбиває наші перспективи – це ж всім зрозуміло! Навіть в Польщу українців без карантину зазивають, тому що там потрібні раби – полуницю нікому збирати! Як таке може бути? Адже ще при розвалі Радянського Союзу Україна була найпотужнішою республікою, а сьогодні Україна – сама злиденна і над нею всі знущаються!".

Прокоментував Вадим Рабинович і політичні кроки влади.

"Головна мета і попередньої влади, і вже нинішньої – це нагнітання антиросійської риторики. Вони хочуть забрати рідну мову і культуру у тих, хто говорить не українською мовою. Але у мене питання: а далі що? Згадайте, як нам говорили: "ми знищимо Росію санкціями…" Але я всім цим "розумникам" хочу розповісти, що, наприклад, вчора "задавлена санкціями" Росія купила на 3 млрд облігацій в США. А ми за 3 млрд країну продали, землю віддали, людей вбиваємо тарифами і толку ніякого!" – обурився співголова партії "Опозиційна платформа – За життя".

"Нам дали всього 2,2 млрд "під відсотки". А треба то зовсім небагато – просто відкрити очі і протерти окуляри. Тобто, треба розвернутися до тих, хто хоче з нами працювати! Ми раніше працювали з країнами СНД, які були найкращим ринком збуту для нашої продукції, а тепер нам сказали: "Ми будемо працювати з Європою…" А що Європа? А Європа тепер бере у нас тільки рабів і повій! Ще, правда, у нас є квоти на експорт в ЄС меду, які ми вичерпали в перші два тижні січня. Так навіщо нам така Європа ?!" – задався питанням політик.

"Нам завжди здається, що держава – це серйозна машина, яка проводить аналіз ситуації. Але це не так! Люди, які керують країною сьогодні, вирвалися з божевільні, не розуміють, куди вони потрапили, не знають, що з цієї владою робити. Таке відчуття, що кадри підбирають так: вийшов на вулицю людина, що відповідає за призначення на вищі державні пости, побачив бомжа і каже: "Будеш главою уряду!.. А ти, умовний Вася – міністром юстиції!..". А потім такі міністри юстиції радіють 100 тис. Доходам в казну за рахунок створення VIP-камер в вітчизняних тюрмах, підносячи як найвище досягнення цю владу! Я ж думаю, що якщо вони створюють комфортабельні камери в тюрмах, то вони (влада – авт.) розуміють, чим закінчать. І поки ми їх не приберемо, думаю, будемо мучитися!" – резюмував Вадим Рабинович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили норму усього весняного сезону. Травень видався одним із найбільш сухих...

ВККС рекомендував призначити на Черкащині 20 суддів: хто вони

Вища кваліфікаційна комісія суддів України на Черкащині рекомендувала до 16 суддів 20 кандидатів. В яких судах зявляться нові судді,...

Цікаве:

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x