НовиниЧеркащинаУ Черкасах засудили водія, який напідпитку прикидався пасажиром

У Черкасах засудили водія, який напідпитку прикидався пасажиром

-

- Advertisment -

Придніпровський районний суд Черкас притягнув до відповідальності чоловіка, який з явними ознаками алкогольного сп’яніння керував автівкою.

Так, на місці події лиходій запевняв працівників поліції, що він перебував у автомобілі як пасажир, а за кермом знаходився його знайомий, повного імені котрого він не згадав. Сам водій жодних доказів перебування вказаної ним особи за кермом автомобіля не надав, не забезпечивши згодом її явку в судове засідання. Про це інформує пресслужба суду.

В ході розгляду провадження досліджено відеозаписи із реєстратора, встановленого на службовому автомобілі патрульної поліції та нагрудного реєстратора поліцейського. Враховуючи майже безперервність трансляції відеозапису з моменту початку супроводження патрульними автомобіля правопорушника до моменту, як працівники поліції підійшли до нього, суд дійшов висновку, що за кермом перебував саме правопорушник.

На неодноразові пропозиції  працівників поліції пройти огляд на місці зупинки за допомогою спеціального технічного пристрою горе-водій відмовився. Аналогічна реакція спостерігалася і на пропозицію пройти огляд на стан сп’яніння у закладі охорони здоров’я.

Зібраними по справі доказами підтверджено вину зловмисника у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП та накладено штраф у сумі 10 200 (десять тисяч двісті) гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік, а також стягненням судового збору на користь держави в сумі – 420,40 грн.

Судове рішення не набрало законної сили.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині легковик на смерть збив мотоцикліста.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x