НовиниЧеркащинаОдин з черкаських пляжів потрапив до п’ятірки найкращих в...

Один з черкаських пляжів потрапив до п’ятірки найкращих в Україні

-

- Advertisment -

У зв'язку з пандемією коронавіруса українці напередодні сезону відпусток фактично опинилися на самоізоляції. При цьому Одеса, на яку звернули увагу всі любителі морського відпочинку, вже переповнена туристами, які, як застерігають в Держагентстві з туризму та курортів, дуже часто не дотримуються правила соціального дистанціювання і вимог щодо носіння маски. Аналогічна ситуація спостерігається і на популярному українському курорті – Кирилівці.

У зв'язку з цим українцям радять спробувати дещо неординарну відпустку і надати перевагу відпочинку біля річок, озер та водосховищ.

LifeStyle24 зібрав добірку найкращих річкових пляжів України, які можна відвідати під час літнього відпочинку.

На першій позиції київський пляж "Центральний", що розташований на Трухановому острові.

Щоб потрапити на пляж "Центральний", вам треба перейти всього лише пішохідний міст на Труханів острів. Розташований пляж в центрі Києва, недалеко від метро "Поштова площа". Пляж регулярно прибирається. На території пляжу не зголоднієте, адже є безліч кафе з їжею, де смачно нагодують. Переваги пляжу – неймовірна краса природи навколо, багато вільного місця для пікніків та просто відпочинку. З берегової лінії відкривається вид на вежі стадіону Динамо, Арку дружби народів і схили Володимирської гірки. Якщо дивитися особою на Центральний пляж, то трохи вліво від моста знаходиться парашутна вежа.

На другій сходинці пляж "Пушкінський", що в Черкасах.

Тут встановлена рятувальна вежа, дитячий майданчик, добре облаштовані доріжки, є парасольки та лежаки. За вашим комфортним відпочинком слідкують рятувальники, які є на території з 10 до 19 години. Також на території є 3 туалети: для жінок, чоловіків та людей з інвалідністю. Після реконструкції цей пляж став найулюбленішим у місті. Дніпро так широко розлився, що здається, ніби ви перебуваєте не на річці, а на морі.

Третім став дніпровський пляж "Мануйлівський".

Розташований він відразу при з'їзді з Нового мосту. Доїхати до нього можна як на громадському транспорті, так і на особистому автомобілі. "Мануйлівський" пляж працює цілодобово, на території чергують рятувальники. На пляжі є роздягальні, душові кабінки, туалети та питні фонтани. Якщо ви боїтеся згоріти на сонці, то можете обрати собі місце під покрівлею. Неподалік є кав’ярні та альтанки в яких можна поїсти та відпочити.

Пляж "Золотий берег" у Чернігові посів четверту сходинку. 

Це єдиний офіційний пляж міста. Напередодні початку купального сезону комунальники завозять туди пісок, а водолази обстежують дно. Відкриття сезону зазвичай відбувається в середині червня. Є платна стоянка, на пляжі паркуватися заборонено.

Довжина пляжу – 300 метрів. Є спортивний майданчик, туалети, команда рятувальників, медики, баня, намети, де продають воду, пиво і хот-доги, колонки з проточною водою, роздягальні, лавочки з дахом, батут, тенісний стіл і навіть працюють велорикші.

Дістатися до пляжу можна або по асфальтованій дорозі, яка починається в центральному парку культури і відпочинку, або через Червоний міст.

Закриває підбірку харківський "Журавлиний гідропарк".

Це найпопулярніше місце для відпочинку харків’ян. На території розташовані безкоштовні та платні пляжі. Платний пляж "Акважур" обладнаний парасолями та лежаками. На пляжі можна пограти в настільний теніс або покататися на човні. На території пляжу є медпункт, а за безпекою стежать рятувальники. Для дітей є водні гірки, дитяче містечко та батути.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, черкащан попереджають про негоду в найближчі дві доби.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x