НовиниЧеркащинаЧеркасці пропонують перенести дитячу аварійну поліклініку в інше приміщення

Черкасці пропонують перенести дитячу аварійну поліклініку в інше приміщення

-

- Advertisment -

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням перенести дитячу поліклініку №1, яка знаходиться в аварійному стані, в інше приміщення.

Так, автор петиції, активіст Руслан Дудоладов повідомив, що дитячу лікарню, яка знаходиться на вулиці Благовісна, 184, необхідно перенести до приміщення КНП "Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги", за адресою вулиця Дахнівська, 34.

"Влада знову намагається витратити 15-16 млн. гривень на міфічний ремонт старої будівлі, який жодним чином не покращить ситуацію батьків та дітей. За досить невелику суму – від 500 до 800 тисяч гривень – можна облаштувати відокремлений вхід та кабінети прийому лікарями в будівлі КНП "Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги". А витративши ще близько 500 тисяч гривень, осучаснити та створити окрему медичну лабораторію для наших дітей на базі цієї поліклініки", − зауважив черкаський активіст.

Він також додав, що в КНП "Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" вже працюють 20 сімейних лікарів, 25 медичних сестер. Центр забезпечений в достатній мірі медичним та технічним обладнанням. Для пацієнтів в центрі працює безкоштовний WI-FI.

Як повідомляв сайт vikka.ua, десятимільйонна плитка таки з'явиться у черкаській Долині троянд.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x