Новини на ВІККАПолітичні новиниРабинович: Продаж землі України стане катастрофою!

Рабинович: Продаж землі України стане катастрофою!

-

- Advertisment -

Народний депутат України, співголова фракції "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович закликав Президента, Верховну Раду, уряд відмовитися від ідеї продажу української землі.

"Є багато питань, які важливо піднімати. Але я хотів би зупинитися на головному: остаточно підтверджена готовність нової влади почати процес продажу української землі. Більш того, вже встановлено термін – до 1 грудня поточного року", – заявив Вадим Рабинович, виступаючи з парламентської трибуни у вівторок, 2 вересня.

У зв'язку з цим Вадим Рабинович поставив нової влади кілька питань.

"По-перше: де ж референдум, без проведення якого ви обіцяли не робити подібних кроків? По-друге, розумієте ви – в першу чергу ті, хто зараз сидить в цьому залі, – що в сьогоднішній злиденній і пограбованій Україні землю скуплять аж ніяк не рядові громадяни нашої держави? Більш того, земля – не розграбоване, що не розкрадене багатство України – перестане бути власністю народу України. А розповіді про те, як ми добре заживемо, продавши свою землю, – їх я і коментувати не хочу", – заявив народний депутат.

Співголова фракції "Опозиційна платформа – За життя" процитував витяги з 13-й статті Конституції України, де записано: "Земля України є об'єктом права власності українського народу… Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству".

"Це наша Конституція – подобається це комусь чи ні, – заявив Вадим Рабинович. – Тому, перш ніж вводити її продаж, "слугам народу" непогано було б порадитися з господарем – українським народом – шляхом проведення всенародного референдуму. Підкреслюю, це саме відповідальне рішення можливо за всю історію України".

"Хочу, щоб всі відчули: багато безглуздих "покращень" з часом можна скасувати, але продаж землі України стане катастрофою!" – підкреслив Вадим Рабинович.

Народний депутат також звернув увагу на те, що "існування держави можливе завдяки ряду життєво важливих речей, експериментувати над якими не можна!".

"Земля України є тим, з чим не можна грати. Тисячі раз, зваживши всі "за" і "проти", усвідомивши всі ризики, можна робити якісь кроки щодо землі. А тим більше, такий крок, як її продаж. Землю України не можна продати – ні під Новий рік, ні під 1 грудня, – її взагалі не можна продавати – це не подарунок до свята!" – підкреслив Вадим Рабинович, закликавши владу вдуматися в те, що вона творить.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптик повідомив, коли на Черкащині потеплішає

Нічні заморозки оминули Черкащину, але імовірність заморозків на ґрунті на цю ніч зберігається. Про це пише директор Черкаського гідрометцентру...

Черкасцю загрожує до 12 років в’язниці за придбання великої кількості психотропів

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя міста Черкаси, якого звинувачують у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x