НовиниЧеркащинаРезультативна гра черкаських баскетболістів не допомогла збірній обіграти Грузію

Результативна гра черкаських баскетболістів не допомогла збірній обіграти Грузію

-

- Advertisment -

Чоловіча збірна України віком до 18 років зазнала поразки у матчі четвертого туру групового раунду чемпіонату Європи (Дивізіон В), поступившись збірній Грузії 73:85. За цю збірну виступають два представники "Черкаських Мавп" – Ігор Сергеєв та Юрій Романовський. Важливий поєдинок фактично мав визначити учасника плей-оф чемпіонату Європи. Грузини та українці в очному протистоянні розігрували другий рядок турнірної таблиці у своїй групі, інформує пресслужба "Мавп".

Після рівної першої половини матчу підопічні Олександра Ворони ключовий ривок суперника в цьому матчі пропустили у третій десятихвилинці – грузини виграли відрізок 13:0, отримавши перевагу на вирішальну частину гри.

Наша команда спробувала повернутись у заключній чверті, але наблизившись до суперника на дистанцію у 5 очок, отримала ще один ривок у відповідь, яким грузини поставили крапку в цьому матчі.

Таким чином, збірна України втратила шанси на перше та друге місця в групі, вихід у чвертьфінал та продовження боротьби за повернення у Дивізіон А.

Тепер у нашої команди дві перемоги у чотирьох матчах та поразки в очних зустрічах із лідерами групи, які не дозволять нам вийти у плей-оф.

Не допомогла українцям і результативність черкасців. Молодий гравець основи "Мавп" Ігор Сергеєв вийшов у стартовому складі і здобув 13 очок та 8 підбирань, а вихованець "Черкаських Мавп" Юрій Романовський відзначився 11-ма очками.

Заключний матч групового раунду збірна Україна проведе 31 липня о 20:45 проти Словаччини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці взяли участь у міжнародному баскетбольному таборі в Одесі.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x