НовиниЧеркащинаТроє із "Черкаських Мавп" - у числі найпродуктивніших гравців...

Троє із "Черкаських Мавп" – у числі найпродуктивніших гравців Суперліги

-

- Advertisment -

Цьогоріч сезон для "Черкаських Мавп" у Суперлізі Парі-Матч завершився на етапі 1/4 фіналу. Нагадаємо, що на цій стадії наші хлопці поступилися переможцю регулярного чемпіонату – БК "Запоріжжя" (1:2). Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Попри невдачу лідери "Черкаських Мавп" показали доволі високі індивідуальні статистичні показники. Цікаво, що наш капітан – Олександр Кольченко наразі є єдиним українцем у Суперлізі Парі-Матч, який входить у 10-ку найрезультативніших гравців ліги, усі решта – легіонери. За цим показником Кольченко посідає п’яте місце у Суперлізі.

Минулорічний MVP чемпіонату України в середньому за гру здобував цього сезону 17 очок у середньому за гру. Цікаво, що на четвертому місці у цьому рейтингу Брендон Янг. У ще одного захисника "Черкаських Мавп" – 17.6 очок за матч. Кращим скорером чемпіонату України є харків’янин Телджон Кромер – 22.9 очок у середньому за гру.

Найрезультативніші гравці Суперліги Парі-Матч:

 

Брендон Янг увійшов у ще один топ чемпіонату України. На сьогодні захисник черкасців є третім асистентом ліги і скоріш за все залишить за собою це звання. У середньому за матч американець віддавав 5.7 передач. Більше лише у Кромера – 6 передач та Брюса Мейсі з "Одеси" – 8.6. Усі троє уже завершили сезон, через зупинку їх клубів на стадії чвертьфіналу.

Кращі асистенти ліги:

На післясезонній прес-конференції головний тренер "Черкаських Мавп" – Максим Міхельсон на запитання кого б він хотів з нинішнього складу бачити наступного сезону назвав кандидатуру саме Янга.

"Зараз думаємо і приймаємо рішення, цілком вірогідно, що у нас залишаться на наступний сезон лише молоді гравці. Зараз важко говорити однозначно, але є кілька кандидатур досвідчених гравців, яких ми хотіли б залишити теж. Зокрема Брендон Янг. Це сильний гравець і прекрасна людина, справжній професіонал", – зауважив Максим Міхельсон.

Тим часом центровий "Черкаських Мавп" – Кріс Коуклі увійшов до кращої десятки ліги за кількістю здобутих підбирань. У середньому за гру американський бігмен знімав 6.2 підбирання, що є восьмим показником у Суперлізі Парі-Матч. Кращі цифри у цьому показникові в чемпіонаті у Делвона Грема, харківський центровий мав 11.9 підбирання за матч.

Кращі підбираючі Суперліги Парі-Матч:

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-02" відіграли домашній тур ВЮБЛ.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Внаслідок ДТП у Черкасах автомобіль врізався у стіну будинку – ФОТОФАКТ

У Черкасах на перехресті вулиць Надпільна та Чехова сталася автомобільна аварія. Одна з автівок врізалася у стіну будинку. Повідомляє...

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x