Новини на ВІККАПолітичні новиниРабинович: опозицію не зупинити – боротьба за землю продовжиться...

Рабинович: опозицію не зупинити – боротьба за землю продовжиться по всіх фронтах!

-

- Advertisment -

Опозиційні сили продовжують боротьбу за українську землю, в першу чергу, в сесійній залі. Про це заявив народний депутат України, співголова "Опозиційної платформи – За життя" Вадим Рабинович в кулуарах Верховної Ради в четвер, 19 грудня.

"Ми продовжуємо боротьбу в цьому залі. Ми не будемо відступати від наших позицій. Ми стверджуємо, що продаж української землі незаконна. Поданий владою закон про продаж землі не пройшов комітет, і процедура його прийняття порушує всі закони України і Регламент", – заявив політик.

Вадим Рабинович назвав главу Аграрного комітету злочинцем.

"Будучи найбільшим власником землі, він намагається позбавити нас землі України. Тому те, що зараз відбувається на наших з вами очах, дуже схоже на спробу державного перевороту. Я вважаю, що представники влади хочуть вже просто продати землю і втекти", -– припустив Вадим Рабинович.

У зв'язку з цим "Опозиційна платформа – За життя" та її колеги по боротьбі за українську землю продовжать відстоювати інтереси українців і країни.

"Те, що влада зараз творить, не має ніякого відношення до законів України! Ми продовжимо нашу роботу в сесійній залі, ми продовжимо дебати! Ми вимагаємо від влади дотримуватися букви закону, Регламенту: розглянути всі чотири тисячі правок, після цього дати нам покладених 10 календарних днів на розгляд законопроекту, і тільки після цього ми можемо йти далі. Орієнтовні терміни повернення до цього питання – лютий-березень, але аж ніяк не під Новий рік. Ми не дозволимо продати нашу землю! А якщо вони це зроблять, то, вважаю, ми зобов'язані влада просто "винести" ", – заявив Вадим Рабинович.

Співголова "Опозиційної платформи – За життя" звинуватив представників влади у відвертому обмані.

"Вони нас обдурили! Нам сказали, що всі подані до закону про ринок землі поправки згруповані. Я питаю: ви з глузду з'їхали ?! Кожна поправка народного депутата, згідно статті 118, повинна бути окремо розглянута і проголосована комітетом! Для роз'яснення ситуації ми запросили секретаря – єдину людину, яка хоч щось розуміє, і він підтвердив: так, необхідно створити робочу групу або підкомітет. Ні те, ні інше не створено. І глава комітету запитує: "А що, секретаріат не міг це зробити?". Люди, вдумайтесь в це! А потім скажуть, що землю продали не вони, а якась прибиральниця…" – обурився Вадим Рабинович.

З'ясувати, хто відхилив або "згрупував" правки до закону про ринок землі, поки не вдалося – представники влади продовжують наполягати, що ніяких порушень в процедурі не бачать.

"Ми запитували у голови секретаріату: "Назвіть прізвище того, хто відхилив наші правки до закону". Він труситься і каже: "Не знаю"… Може, вони й не знають, але ми знаємо точно: правову оцінку діям цієї влади будуть давати слідчі органи", – резюмував Вадим Рабинович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x