НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" провели боулінг-турнір із вболівальниками (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" провели боулінг-турнір із вболівальниками (ФОТО)

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" традиційно провели запальну зустріч з уболівальниками, зійшовшись у боулінг-турнірі. 11 березня керівництво та гравці баскетбольного клубу разом зі своїми шанувальниками розважались, спілкувались і мірялись влучністю, передає кореспондент сайту vikka.ua.

Близько 50 учасників зібрались на дружні змагання. Серед уболівальників – і старожили фан-сектору, і юні прихильники клубу.

Усіх гравців поділили на 8 команд. Ті, своєю чергою, вигадали кумедні й оригінальні назви: "Тигры", "Львы", "Страйк", "ХХХ", "Базер", "Чуми", "Усы Боярского", "Baby Monkeys".

Найсильнішою стала команда Володимира Конєва "Страйк", який, до речі, нині відновлюється після травми коліна. "Срібло" здобули гравці "Чуми". На третьому місці – команда "Львы", до якої долучився міський обранець Олександр Згіблов.

Трійка лідерів отримала медалі та нагороди. Головному переможцю турніру вручили чималий торт з атрибутикою "Черкаських Мавп". Смаколиком почастували усіх учасників змагань.

Зазначимо, зустріч з уболівальниками була важливою для "Мавп", адже попереду – нелегкі матчі. Гравцям конче необхідна підтримка шанувальників. Уже 13-го березня наша команда відіграє на домашньому майданчику у рамках Суперліги Парі-Матч поєдинок проти фіналіста Кубка України – БК "Одеса". Початок матчу у ПС "Будівельник" о 19:00. Квитки на матч можна придбати на сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" в овертаймі перемогли команду з Миколаєва.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x