Новини на ВІККАПолітичні новини"Вже літо закінчується, а посадок немає. Зось не те...

"Вже літо закінчується, а посадок немає. Зось не те відбувається в нашому королівсьві", – Рабинович

-

- Advertisment -

Ніхто з обраних народних депутатів не знає, які документи будуть розглядатися в перший день роботи Верховної Ради України дев'ятого скликання. Не знають вони і про те, до якого часу триватиме робота.

Про це розповів журналістам співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович перед початком роботи парламенту.

Політик щиро не розуміє, "чому кожна нова влада в Україні починає з того, що основоположні документи приймає вночі, що є порушенням".

"Я щиро не розумію, чому влада працює вночі, а не як належить – вдень. Вночі працюють тільки вовкулаки! Ну, попрацювали до шостої вечора, і йдіть до своєї сім'ї. Зрештою, є КЗпП, в якому прописані норми!" – нагадав Вадим Рабинович.

Нагадав співголова "Опозиційної платформи – За життя" та передвиборчі обіцянки вже нинішньої влади – "Посадки навесні".

"Вже літо закінчується, а жодних посадок немає. Розслідування діянь "групи Порошенка" – нульовий результат, "Гладковський – Свинарчук" – нуль. Наша політсила запропонувала створити ТСК з розслідування діянь минулої влади – нуль. Тут ще й Коломойський виступив з ідеєю видати Гладковському орден… Щось не те відбувається в нашому королівстві", –з жалем зазначив Вадим Рабинович.

На питання, чи буде політсила голосувати за запропоновану парламенту кандидатуру прем'єр-міністра, політик відповів:

"Перш за все я хочу заслухати програму кандидата на пост глави уряду. Я хочу почути, як майбутній прем'єр-міністр має намір рятувати країну від економічної безвиході, зупинити війну – саме це українцям обіцяла нинішня влада під час виборчої гонки. Тепер вони кажуть, що миру не буде, а економікою займатися будуть мало не люди Порошенка".

У будь-якому випадку політик пропонує сьогодні утриматися від критики діючої влади, "тому що перший день роботи Ради нового скликання – це свято".

"Не хочеться псувати цей день і будемо сподіватися, що хоча б сьогодні нас чекає мир і дружба", – резюмував Вадим Рабинович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x