Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаський зоопарк зустрів Новий рік за китайським календарем

Черкаський зоопарк зустрів Новий рік за китайським календарем

-

- Advertisment -

Смугасте свято відзначили у Черкаському зоопарку. Вихідними черкасці відсвяткували Новий рік вже за китайським календарем. Винуватиці свята – однорічній тигриці Амурі – приготували святковий торт у вигляді кількакілограмової м’ясної ніжки. Амурській тигриці ласощі припали до душі, а от надмірна увага численних зівак смугастику не дуже сподобалася. Про святковий хижацький дух – у сюжеті далі.

Погода цього дня додала святу певного шарму. Амура у снігових заметах мала ще більш ефектний вигляд. Щоправда, на численні прохання глядачів зі своєї теплої оселі смугастик вийшов неохоче. Глядачі на це увагу не надто звертають. Дехто вперше так близько побачив справжнього тигра.

А от Амура рада великому тортові, який їй сьогодні подарували спонсори на честь свята. Надмірна ж увага глядачів тигриці не до вподоби.

Як справжній ювілярці, Амурі дісталися й щирі побажання.

Віра, працівниця зоопарку: «Щоб гарно себе поводила, була слухняною».

Віра із Амурою на «ти». Саме ця безстрашна дівчина доглядає за тигрицею. Усе просто, – зізнається вона, – треба мати особливий психологічний підхід.

Віра, працівниця зоопарку: «З нею треба обережніше, вона в нас дівчинка агресивна, може кинутися». А ось і ще подарунки для Амури. На честь свята в зоопарку навіть влаштували конкурс малюнків, в якому кожен міг зобразити смугастика. Переможці без подарунків теж не залишилися.

Веселий черкаський тигр, тому що за твариною старанно доглядають, – запевняють зоопарківці. Щодня ця смугаста красуня з’їдає 9 кілограмів м’яса. Полюбляє і делікатеси – серце та печінку. А взимку меню Амури стає ще більш калорійним.

Олександр Ганзенко, опікун тигриці: «Щомісяця ми нараховуємо для Амури 3600 грн. М’ясо було по 22,50, а тепер директор сказав, що тендер виграв по 40 грн. за кілограм. Тож сума може вирости значно».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Незаконний рибний промисел: прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох золотонісців

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом. Про це...

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x