Новини на ВІККАВіККА-новини«Талановита Україна»: новий музичний проект презентували в Черкасах

«Талановита Україна»: новий музичний проект презентували в Черкасах

-

- Advertisment -

«Талановита Україна». Новий музичний проект під такою назвою днями презентували в Черкасах. На відміну від популярних нині різноманітних талант-шоу, організатори нового проекту ставлять за мету – розшукати таланти не у великих містах, ав маленьких, провінційних. На цьому маршруті Черкаси стали третім пунктом. Подробиці – в сюжеті.

Із презентацією нового музичного проекту «Талановита Україна» до Черкасах прибули його творці. На хвилі великої популярності різноманітних талант-шоу вони вирішили створити своє.
Олександр Євсєєв, продюсер компанії «Zvuk Forte»: «Ми запланували провести всеукраїнський фестиваль «Талановита Україна», де ми хочемо знайти талановиту перспективну молодь».
Сьогодні, розповідають організатори, тривають кастинги. У пошуках талантів автори нового проекту планують відвідати 12 міст України. На цьому шляху Черкаси стали третім населеним пунктом.
Артур Кітаєв, директор компанії «Zvuk Forte»: «Акцент ми робимо не тільки на обласні центри, а й на міста менш регіонального значення».
За словами Артура Кітаєва, найталановитіші люди живуть саме у провінційних містах. На участь у кастингах великих розрекламованих усеукраїнських талант-шоув них просто немає ні коштів, ні часу. Саме тому проект «Талановита Україна» вирушив у тур невеличкими містами.

Саша Максименко, виконавець: «Ми бачимо на телебаченні тільки «Україна має талант», «Х-фактор», це все у великих містах, а тих талантів, які не потрапили туди, миі знаходимо».
Мета організаторів музичного проекту – не лише віднайти обдаровану молодь, а й допомогти їм заявити про себе на всю країну. Самотужки, зізнаються молоді виконавці, це зробити практично нереально.
Діма Шум, виконавець: «Каждый канал выдвигает свои требования, свой формат. Сейчас сложно пробиться на ТБ, а еще труднее на нем удержаться».
Фіналісти відбіркових кастингів, обіцяють організатори, вже на початку квітня матимуть змогу виступити на великій сцені, поряд із відомими виконавцями.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення...

Поліцейські повернули додому дідуся, який заблукав у Смілі

Вчора, близько 11 години, наряд реагування Смілянського міського відділу Управління поліції охорони в Черкаській області доставив додому 85-річного чоловіка,...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x