НовиниЧеркащинаНа перехресті в Черкасах жорстоко побили водія лімузина (Фото,...

На перехресті в Черкасах жорстоко побили водія лімузина (Фото, відео)

-

- Advertisment -

У Черкасах по вулиці Дахнівській невідомі на автомобілі "Mitsubishi" з молотком напали на водія лімузина. Чоловік із численними травмами у лікарні.

Фото й відео поширила у соцмережі дружина потерпілого Вікторія Черній.

Інцидент трапився у неділю, 15 грудня, близько опівдні. За словами Вікторії, авто "Mitsubishi" кілька разів підрізало лімузин. А зупинившись на перехресті, водій та пасажир цієї автівки виламали заблоковані двері з обох сторін лімузина і почали бити його кермувальника молотком по голові, руці та ребрам. Потім сіли у свою машину і втекли.

"Ця дикість та свавілля коїться серед білого дня у нашому місті. Прохання відгукнутися очевидців водіїв чи перехожих, для свідчення або надання відео- та фотоматеріалів, цього, або попередніх інцидентів за участі цих осіб", – звернулась до черкащан дружина постраждалого.

Водій лімузина перебуває у Третій міській лікарні. Виданню "Про Все" у поліції повідомляють: чоловік отримав ЗЧМТ, струс мозку під питанням, перелом кісток носа, забій тканин правого плеча й передпліччя. Патрульні взяли в нього пояснення і викликали слідчо-оперативну групу.

Як зазначають у місцевій прокуратурі, зловмисника затримано. Це черкащанин 1984 року народження. За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство). Тривають слідчі дії, встановлюються свідки та визначається ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

Дружина потерпілого називає ім’я затриманого: Ігор Ігорович Тютін.

Facebook / Вікторія Черній

За інформацією черкаського активіста Володимира Іващенка, цей чоловік уже потрапляв в поле зору правоохоронців. У 2003 році Тютіна на 13 років засудили за ч.2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство).

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині за пенсію та центнер горіхів ледь не вбили чоловіка.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

На одній із вулиць Черкас встановлять односторонній рух

Сьогодні під час засідання черкаського виконкому було підтримано впровадження одностороннього руху на одній із вулиць. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x