НовиниЧеркащинаХлопчик-калькулятор із Черкащини вразив суддів проекту "Дивовижні люди"

Хлопчик-калькулятор із Черкащини вразив суддів проекту "Дивовижні люди"

-

- Advertisment -

9-річний Сава Мурачов з Черкащини узяв участь в шоу ТРК "Україна" "Дивовижні люди". Судді були вражені вмінням хлопчика швидко вирішувати приклади з великими числами. На проекті Сава посів почесне друге місце, пише "Прочерк".

Черкащанин – другий маленький учасник з унікальними навичками, який узяв участь у проекті. Хлопчик проходив випробування в три етапи: рахунок складних цифр, рахунок з віршем і рахунок під час набивання м’яча. Він усім показав, як може працювати миттєвий рахунок в розумі.

За результатами виставлених балів суддів та голосування глядачів шоу Сава посів друге місце і був нагороджений сучасним гаджетом та солодким подарунком як наймолодший учасник.

"Сава прийшов у школу "Соробан" в грудні 2016 року, а сьогодні вже дивує всю Україну своїми неймовірними досягненнями, – повідомляють у школі усного рахунку. – Сава Мурачов — справжній чемпіон. Він чемпіон у багатьох видах спорту, чемпіон зі швидкого рахування. Звичайний хлопчик 9 років, який народився й живе у невеликому селі Черкаської області, встигає вчитися у школі, вивчати англійську і німецьку мову, займатися одночасно в декількох спортивних секціях (гімнастика, хортинг, джиу-джитсу). Він обожнює музику, книги. Коли не вистачає часу на читання, він слухає аудіокниги дорогою до гімназії № 31, яка знаходиться в Черкасах у 30 км від його будинку".

Відео участі Сави Мурачова у шоу "Дивовижні люди" можна переглянути ТУТ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, талановиті діти загиблих АТОвців отримали грошову допомогу від волонтерів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x