Новини на ВІККАВіККА-новиниКрадії не лишають черкасців у спокою

Крадії не лишають черкасців у спокою

-

- Advertisment -

Крадії не лишають черкасців у спокою. За весну-літо кількість пограбувань, крадіжок і шахрайств збільшилася в рази. Найчастіше, кажуть, правоохоронці, від злодіїв потерпають черкасці, що проживають на Митниці та в Південно-Західному районі. З тамтешніх жителів зловмисники зривають золоті прикраси, крадуть у них мобільні телефони та нишпорять у квартирах. Чи можна вберегтися – про це у сюжеті далі.

На пожитки Максима зазіхнули крадії. Місяць тому зловмисники намагалися потрапити до його квартири.
Максим Рябозей, житель мікрорайону «Митниця»: «Оця ця панель була повністю знята. Розбили барабан, але до квартири ніхто не потрапив».
Чи то ще один замок врятував, чи хто злодіїв сполохав – хлопець достеменно не знає. Утім, каже, приємного мало. А ось його сусідам, розповідає, пощастило менше – злодії встигли нажитися на їхньому добрі. І домофон спритників не зупинив.
Людмила, жителька мікрорайону «Митниця»: «Ці домофони ніяк не допомагають. Ось, наприклад, у нас в будинку весь день сьогодні не працює. Двері відчинені».
Правоохоронці надіятися на домофон містянам теж не радять. Кажуть: куди ефективніше встановити систему охорони. Коштує такий захист недешево. Приміром, убезпечення однокімнатної квартири обійдеться у дві тисячі гривень. Та черкасців, стверджують міліціянти, такі суми не зупиняють. Вони все частіше стають клієнтами охоронної служби.

Василь Курятник, начальник УДСО УМВС України в Черкаській області: «Ми охороняємо об’єкти будь-якої форми власності як по телефонній лінії, так і по GSM-каналу і радіозв’язку».
Оборонятися треба, переконують в УМВС. Бо лише за період весна-літо пограбувань, крадіжок і шахрайств побільшало в рази. Під прицілом злодіїв – найбільш населені райони міста.
Володимир Голубош, начальник УКР УМВС України в Черкаські області: «Найбільше випадків у спальних районах, де переважають багатоповерхівки. Придніпровського райвідділу — це вулиці Героїв Дніпра, Героїв Сталінграду, Соснівського — ПЗР».
Спритники тут активно нишпорять у квартирах. Здебільшого, кажуть правоохоронці, «працюють» до обіду. А ось увечері «промишляють» надворі. Крадуть мобільні телефони та цуплять золоті прикраси в перехожих.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень енергії – Табурець

У четвер, 16 травня, на Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Відповідно...

Чоловік із Черкас, який завинив банку, вдарив суддю, яка розглядала його справу

У Черкасах чоловік вдарив суддю. Боржник не погодився з рішенням суду, дісталося також і працівнику Судової охорони. Вкрай неприємний...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x