ВІККА-корисноАгроВІККА-корисно. Gloria Garden

ВІККА-корисно. Gloria Garden

-

- Advertisment -

Якщо ви мрієте про зелену окрасу побіля вашого дому чи підприємства, тоді завітайте до садового розсадника "Gloria Garden". Садовому центру лише кілька років, проте вже нині він себе зарекомендував як виробник і постачальник якісного посадочного матеріалу.

Олена Шинкаренко, продавчиня-консультантка 5:13 "У нашому садовому розсаднику можна придабати усе, від плодово-ягідних дерев і кущів до троянди, також у нас є дуже багато декоративних кущів, дерев у нас дуже велике різноманіття всього"

Понад тим, тамтешні фахівці допоможуть кожному відвідувачу знайти необхідну рослину до душі та гарантують їх якість. Садовий розсадник займає 4 гектари землі. На ньому зростають кращі сорти черешень, вишень персиків, абрикос, яблук та інших рослин.

Олена Шинкаренко, продавчиня-консультантка 6:35-6:42 "Плетисті троянди, грунтопокрівні троянди, бордюрні, міні-рози, у нас це все в наявності."+ 7:02-7:13 "Єсть у нас яблуні червнолостні "Роялті", які цвітуть дуже красиво, єсть слива червоно слина "Пісарті", цвіте красиво і плоди красиві"

У розсаднику представлений широкий асортимент декоративних рослин. Зокрема, це більше 25 сортів барбарису, майже 20 сортів ялівця та спірей. Усе ­– лише найвищої якості. Також тут є рослини з найкращих розсадників Європи. Завітавши до садового розсадника "Gloria Garden" ви зможете втілити мрію в реальність. Квітучі троянди, декоративні дерева та кущі можуть стати унікальною дизайнерською окрасою вашого дому чи підприємства. У цьому вам допоможуть тутешні фахівці.

Марина Чорногор, керівниця "Глорія Гарден" 14:34-45 "У нас є спеціалісти, які надають консультації повністю за доглядом та як правильно посадити ту чи іншу рослину" +14:59-15:09 "По кожній рослині є певні критерії, яких потрібно притримуватися при висадці та доглядом за рослинами" 17:18-17:35 "Глорія Гарден пропонує послуги по проектуванню ландшафтного дизайну та озелененню вашої ділянки, наші спеціалісти розроблять саме той проект, який ви б хотіли бачити, ви можете приїхати до нас і обрати ті рослини, які б ви хотіли бачити на вашій ділянці"

Фахівці зможуть консультувати та допомагати в догляді за вашою зеленою оазою. Також працівники гарантують вищу якість рослин. Адже самостійно вирощують рослини, до того ж пропонують клієнтам найкращу вартість.

Андрій, засновник садового розсадника "Gloria Garden" 22:04-22:23 "Що стосується даних рослин, то вони адаптовані до даного клімату, людина купуючи наші рослини буде впевнена втому, що вони адаптовані до нашого клімату, наших морозів, до наших перепадів"

Створіть і ви довкола себе квітучу красу!

Садовий розсадник ""Gloria Garden", м.Черкаси, вул. Кленове Урочище,15 (Смілянське шосе,навпроти Аеропорту), Тел.: +38 093 5063908, +38 067 7337356 http://www.gloria-garden.com/.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x