Новини на ВІККАПолітичні новиниРеву і Гройсмана на виборах чекає розчарування, – Рабинович

Реву і Гройсмана на виборах чекає розчарування, – Рабинович

-

- Advertisment -

Народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович закликав українців не голосувати за партію Андрія Реви і Володимира Гройсмана на майбутніх парламентських виборах. Про це він заявив в ефірі авторської програми "Хто кому Рабинович" на телеканалі "112 Україна".

"Яке право йде влада має, сидячи в телевізійних екранах, розповідати нам, що залишає країну в хорошому стані? Ви вбили країну – і ви за це відповісте! І заявляти зараз, що ви створюєте нову партію і йдете на вибори – дуже сміливо. Ідіть на вибори – там ви побачите справжню оцінку вашої діяльності", – запропонував парламентарій.

У той же час народний депутат підкреслив, що українці можуть показати своє справжнє ставлення до того, що зробила ця влада, яка йде.

"Дорогі українці, якщо Рева і Гройсман підуть на вибори, то давайте покажемо їм одну велику всеукраїнську фігу. Я просто не уявляю собі людину, яка проголосує за тих, хто знущався над нашою країною і вбивав нас усіх. Вони відібрали у нас віру в завтрашній день і нахабно знущаються, заявляючи, що українці ні в чому не розбираються", – зазначив політик.

Співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" впевнений, що поки ще чинній владі більше не варто сподіватися на наївність українців.

"Ми добре розбираємося в пройдисвітах, які звалилися на нашу голову. Так, ми помилялися, але тепер починаємо потихеньку розбиратися, і пройдисвіти типу Реви нікуди більше не пройдуть", – резюмував Вадим Рабинович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x