Новини на ВІККАСпортивні новиниВідбулися традиційні змагання з водно-моторного спорту

Відбулися традиційні змагання з водно-моторного спорту

-

- Advertisment -

У Черкасах відбулися традиційні змагання з водно-моторного спорту на Кубок пам’яті загиблих воїнів-афганців. Їх організувала Спілка ветеранів Афганістану. Переможці визначалися в індивідуальному та командному заліку. Їхні імена знає Олег Кукса.

Традиційно змагання відбуваються на базі водної станції та збирають практично всіх найсильніших представників цього виду спорту на Черкащині.
Учасники мірялися силами в перегонах на маломірних човнах. Кожен екіпаж складався із двох спортсменів. Причому в багатьох випадках це були родинні дуети. Так, у класі човнів з об’ємом двигуна до 500 кубічних сантиметрів перемогли батько й донька Лисенки – Андрій та Анастасія. Вони, до речі, мають чимало перемог і на всеукраїнській арені. А у класі до 350 кубічних сантиметрів перемогу здобуло подружжя Балацьких – Сергій та Олена.
У класі з об’ємом двигуна понад 500 «кубиків» найшвидше дистанцію подолали батько та син Совчаки – Юрій та Олександр. У цьому ж класу першість також вибороли Євген Коваленко та Сергій Запорожець.
А в загальному заліку перемогу здобула команда під назвою «П’ятий причал». А друге місце посіли представники команди «ЧК ВМС».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x