Новини на ВІККАПолітичні новиниРабинович заявив про переговори про об’єднання опозиції. За кілька...

Рабинович заявив про переговори про об’єднання опозиції. За кілька дні вбуде відомий результат

-

- Advertisment -

Тільки об'єднання опозиційних політиків допоможе зупинити війну, відновити економіку і покарати тих, хто довів українців до повної убогості. "Опозиційна платформа – За життя" готова об'єднуватися з усіма, хто має намір працювати на благо України. Переговори про об'єднання йдуть, і їх результати країна дізнається в найближчі дні.

Таку сенсаційну заяву зробив народний депутат, глава політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович в ефірі авторської програми "Хто кому Рабинович" на телеканалі "112 Україна".

"З перших днів мого перебування в політиці я був послідовним прихильником смакоти всіх політичних сил, які готові працювати не на власне збагачення, а на благо країни. Так, було багато сказано один одному нехорошого. Але сьогодні все ми повинні відповісти на одне питання: що ми робимо в політиці – заробляємо в свою кишеню або відстоюємо інтереси виборців?.." – вважає Вадим Рабинович.

Політик упевнений в тому, що сьогодні всі нарешті повинні почати думати в першу чергу про інтереси виборців.

"У мене є повне право про це говорити в тому числі тому, що я, маючи президентський рейтинг, зняв свою кандидатуру на користь Юрія Анатолійовича Бойка. І якби ми тоді не об'єднали зусилля, то сьогодні не було б нашої партії, яка, нагадаю, у всіх соцопитуваннях займає друге місце, а незабаром і зовсім стане першою", – упевнений глава "Опозиційною платформи – За життя".

І сьогодні, коли стартувала виборча кампанія з виборів Верховної Ради, представники опозиційних сил усвідомили важливість об'єднання заради перемоги на дострокових парламентських виборах – вже ведуться активні переговори, і участь в них приймає особисто Вадим Рабинович.

"Зараз йдуть переговори про об’єднання опозиційних сил. Участь в них беру я, Вадим Новинський. А ось Ринат Ахметов, незважаючи на заяви в пресі, в переговорах участі не бере. З Ахметовим я знайомий багато років, недавно з ним розмовляв, обговорював питання об'єднання, і він мені сказав: "Я прийняв для себе рішення займатися бізнесом і футболом, а політику і бачити не хочу!", – розповів Вадим Рабинович.

У будь-якому випадку глава "Опозиційною платформи – За життя" висловив надію, що всупереч розбіжностям, вже найближчим часом опозиційним політикам вдасться об'єднати свої сили.

"Я не можу зі стовідсотковою впевненістю сказати, що ми об'єднаємося – у нас є проблеми, є і людський фактор. До того ж, час зіграв проти нас – парламентська кампанія вже почалася. Тепер нам буквально протягом 5-7 днів потрібно прийняти термінове і важливе рішення – об'єднуємося ми чи ні. Чи можливо в такі стислі терміни домовитися? Не знаю, але ми будемо старатися – у нас є спільне бажання допомогти нашим виборцям", – заявив Вадим Рабинович.

Політик також запросив до активної співпраці і керівників найбільших міст України.

"Я, як і раніше, вважаю, що і мери великих міст на Південному Сході повинні йти з нами однією дорогою. Упевнений – до нас мають приєднатися і Кернес, і Труханов. Я зроблю все для того, щоб об'єднання сил, які бажають зупинити війну, відновити економіку, покарати винних за всі провали країни, відбулося. Дайте мені кілька днів!" – резюмував Вадим Рабинович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

До Черкас привезли гуманітарний вантаж із Фінляндії (ВІДЕО)

Медичні засоби, їжа, меблі, медичне обладнання, засоби гігієни. Волонтерська організація «ЛАД» отримала черговий гуманітарний вантаж з Фінляндії. Інформують у...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x