НовиниЧеркащинаЧиновниця з Черкащини розповіла, на що витратила виграний у...

Чиновниця з Черкащини розповіла, на що витратила виграний у лотерею мільйон (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Життя керівника освітньої галузі Шполянської громади Ірини Каландирець змінилось 2 роки тому. На початку липня 2017 року жінка виграла в "Лото-Забава" 1 000 000 гривень. Сьогодні щасливиця розповіла журналістам, на що витратила призі із шістьма нулями, передає прес-служба компанії "М.С.Л.".

Історія Ірини Каландирець розпочалась ще у 1999 році, коли жінка захопилась грою в "Лото-Забава" і почала мріяти про величезний виграш: "Кожна людина має мрію. І, очевидно, мріє вона доти, поки ця фантазія уявна не здійсниться. Віра у те, що це щастя колись прийде в моє життя, мене ніколи не полишала".

Два роки тому ця казка стала реальністю, і тут не обійшлось без містики. Щасливий білет пані Ірина купила на Полтавщині, на екскурсії до садиби Гоголя.

"Родина Гоголя, ще проживаючи в ті часи, облаштувала ставок і біля нього збудувала з каменю грот, на якому є місце у вигляді сидіння. Є таке повір’я, що у того, хто сяде на це місце, обов’язково здійсниться бажання, – згадує переможниця. Жінка вагалася. Але внутрішній голос штовхав спробувати. – Я, звичайно, туди почимчикувала. І ось, коли я сіла, знаючи, що вже мала квиток, загадала про те, що треба виграти мільйон".

І вже на свій День народження Ірина Іванівна разом зі своїм сином Ярославом приїхала до Києва для участі у програмі "Два дні з життя мільйонера". З автовокзалу вони одразу потрапили до лімузину.

"Уже можливо зараз, сівши в цей автомобіль, я розумію, що мрія – вона дійсно здійснилася, – ділилася враженнями героїня. А вже далі, один за одним, почали виконуватися інші побажання: екскурсії музеями столиці, професійна фотосесія та вечеря з улюбленими ведучими програми "Лото-Забава". – На початку були відчуття сну. Відчуття того, що це відбувається не зі мною. Цей день народження став незабутнім. Такий щасливий збіг обставин. І цих емоцій вистачить мені на дуже-дуже багато", – зізналася пані Ірина.

З того часу життя цієї улюблениці долі змінилося. Завдяки виграшу вона вже встигла допомогти батькам – придбала їм пральну машину, замінила котел, оновила сантехніку. Крім того, оплатила навчання своєму племіннику. А ті кошти, що залишилися, вона планує вкласти в покупку квартири для сина. Навіть попри те, що пані Ірина вже стала мільйонером, зупинятися на цьому не збирається та продовжує грати в лотерею, щоб виграти джекпот у 3 000 000 гривень і знову відвідати Київ за програмою "Два дні з життя мільйонера", цього разу – зі своєю мамою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чиновниця з Черкащини виграла 1 мільйон гривень у лотерею.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x