НовиниЧеркащинаМатч "Черкаські Мавпи" – "Пріштіна" покаже ОbozTV

Матч "Черкаські Мавпи" – "Пріштіна" покаже ОbozTV

-

- Advertisment -

7 листопада "Черкаські Мавпи" зіграють матч 4-го туру Кубку Європи FIBA. Номінально черкасці господарі цього матчу, однак через відсутність дипломатичних стосунків з Косово приймати "Пріштіну" дома ми не можемо. Відповідно свій домашній матч команда Максима Міхельсона проведе 7-го листопада у Вільнюсі. Клубом обрана арена "Ritas". Гра стартуватиме о 19:00, повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Матч з Литви можна буде побачити у прямому ефірі на каналі ОbozTV. На сьогодні "Черкаські Мавпи" посідають третю позицію у групі "Е". А саме гра проти "Пріштіни" має стати центральною у цій групі.

Справа в тому, що у наступний етап змагань виходить дві кращі команди з групи. Чемпіон Данії – "Бакен Беарс" фактично виконала своє завдання на груповий етап. Фаворит підгрупи має 3 перемоги після трьох матчів. У черкасців 1/2, у "Пріштни" 2/1, "Стяуа" має 0/3 . Відповідно нам потрібно обігрувати косоварів у Вільнюсі і робити це з різницею 11 очок (перший матч ми програли 80:90).

Максим Міхельсон: "Дуже школа, що з "Пріштіною" ми не можемо зіграти на домашньому майданчику. Нейтральне поле – це не домашнє. Дуже шкода, що наші фанати не зможуть нас підтримати у залі. У нас складний період зараз і вони, як ніколи, нас підтримують та розуміють. На сьогодні це наш імпульс. Шкода, що у стиковій грі доведеться без їх підтримки боротися. Але навіть так ми маємо битися за перемогу і боротися за неї у кожній грі, що залишилася у нас в Єврокубках".

А свій найближчий домашній матч "Черкаські Мавпи" проведуть 10-го листопада у черкаському ПС "Будівельник". У гості приїде міцний "Хімік" з Южного, квитки від 40 гривень тут.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Олександр Кобець підписав угоду з фарм-клубом "Вашингтон Уізардс".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x