Новини на ВІККАВіККА-новиниЗлива накрила Черкаси

Злива накрила Черкаси

-

- Advertisment -

Венеція по-черкаськи. Обідня злива з градом паралізувала Черкаси, вмить перетворившиїх на місто великої води. Забиті дренажні стоки не встигали поглинати такий об’єм рідини. На вулицях утворилися не просто калюжі, а велетенські озера. Подекуди їх глибина сягала до метра. Здолати такі водойми посеред Черкаських вулиць легковим автівкам, тролейбусам та навіть маршруткам виявилося не під силу. Негода відрізала від міста Південно-Західний район. Плавали люди та авто на Сумгаїтській та перехресті вулиць Одеської і Котовського. Тут на допомогу потонулим та загрузлим приходили небайдужі черкасці-рятівники. Не краща ситуація склалася і на центральних вулицях міста. На Замковому узвозі бурхливий потік води залишив брили вимитого асфальту. Та найбільше дісталося «Митниці». На Гагаріна вода вирувала. З іномарки-«потопельника» водій та пасажири вибиралися через вікно.
Михайло, водій: «Та заговорився по телефону і заїхав. Добре, що хлопці витягли. Глибоко? Так, десь аж сюди вода дістала».
У Гідрометцентрі говорять, що над Черкащиною знаходиться активний атмосферний фронт. Проте інтенсивні грозові явища мають локальний характер.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах перекрито рух транспорту на одній із вулиць через аварію

Сьогодні, 27 травня, на вулиці Максима Залізняка тимчасово перекрито рух транспорту від вулиці Садової до вулиці Гетьмана Сагайдачного. Про...

Укласти декларацію або відвідувати спортзал: у Черкасах запрацювала «Добра клініка» (ВІДЕО) 

У Черкасах запрацювала «Добра клініка». Тут можна отримати консультацію лікаря, здати аналізи, пройти обстеження. Широко представлені послуги з реабілітації....

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x