НовиниЧеркащинаКількість хворих на кір на Черкащині зростає

Кількість хворих на кір на Черкащині зростає

-

- Advertisment -

Станом на 25 травня з початку року було зафіксовано 105 випадки захворювання на кір, інтенсивний показник на 100 тис. населення – 8,4. Про це інформує прес-служба ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України".

Хвороба реєструвалась на 17 адміністративних територіях, зокрема в Золотоніському районі – 26 випадків, м.Черкаси та Городищенському районі по 18, Тальнівському районі – 9, К.-Шевченківському районі – 8, Канівському районі – 6, Лисянському районі – 4, Кам’янському та Черкаському районах по 3, м.Умань та Звенигородському районі по 2, мм.Сміла, Ватутіне, Драбівському, Жашківському, Маньківському та Чорнобаївському районах по 1.

Серед захворілих осіб – 36 дітей віком 0-17 років.Найбільша середня питома вага хворих дітей у віковій групі 5-9 та 10-14 років – 22,2%. Друге місце посідає вікова група від 0 до 1 року та 1 – 4 роки – 19,4%, третє діти віком 15- 17 років – 16,8%.

З числа захворілих на кір дані про щеплення були відсутні у 36,2%,не вакциновані складають 35,2%, дві дози – 22,9%, одну дозу отримали – 5,7%.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині зафіксували випадки захворювання на ботулізм.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x