НовиниЧеркащинаУ черкаському музеї врочисто закриють виставку Огюста Родена

У черкаському музеї врочисто закриють виставку Огюста Родена

-

- Advertisment -

Фонд гуманітарного розвитку України оголосив про завершення проекту, що був визнаний однією з головних подій року в Черкасах. Про це повідомляє прес-служба Черкаського художнього музею.

17 січня о 16:00 в Черкаському художньому музеї відбудеться урочисте закриття благодійної виставки Огюста Родена "Передчуття майбутнього". Проект у Черкасах відкрився у листопаді 2018 року.

Твори Родена, що завжди збирають черги в кращих музеях планети, в Черкасах експонувалися вперше. На виставку чекав сенсаційний успіх – її відвідали тисячі черкащан. Саме тому термін експозиції було продовжено на місяць.

17 січня є Міжнародним днем музейного селфі – всесвітньою акцією, присвяченою промоції музеїв, як важливих платформ для повноцінного життя людини. З цієї нагоди під час заходу у Черкаському художньому музеї можна буде ексклюзивно зробити селфі з "Мислителем" та іншими скульптурами Родена.

Важливо відмітити, що гості урочистого закриття матимуть можливість зустрітися та поспілкуватися з відомими українськими художниками, які брали участь у виставці – Олегом Тістолом, Юрієм Соломком, Романом Мініним, Володимиром Яковцем, Миколою Маценком, Володимиром Саєм, Юлією Беляєвою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відома черкаська художниця презентує авторську виставку в Іспанії.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x