Новини на ВІККАВіККА-новиниМеладзе підкорює серця

Меладзе підкорює серця

-

- Advertisment -

У Черкасах – насичений концертний графік. Цими вихідними на сцені ПК « Дружба народів» виступив Валерій Меладзе. Сьогодні танцюватиме відома балерина Анастасія Волочкова. А 16 лютого – грузинський балет «Сухішвілі». Заслужений артист Російської Федерації Валерій Меладзе представив черкаському глядачу програму «Небеса». Останній романтик не розчарував своїх шанувальників. Упродовж 2 годин співак наживо виконував свої хіти. Дивовижний талант виконавця оцінила й знімальна група ВІККА-НОВИН.

У Черкасах на концерт Валерія Меладзе прийшла інтелігентна публіка: небайдужі чоловіки та романтично налаштовані жінки. На останнього романтика вітчизняної естради особливо чекали.
Шанувальниця творчості: «Меладзе слухаю з дитинства. У мами не вийшло прийти. Я послухаю за неї».
Шанувальниця творчості: «Ми приїхали з Кам’янки, залишили все та приїхали на концерт. Подобаються «Небеса».
Своїх шанувальників виконавець здивував відразу: великою кількістю професійної апаратури на сцені. Валерій Меладзе з собою привіз усю команду музикантів. Його композиції вражали об’ємом і силою.
Заслужений артист Росії спілкувався з черкасцями, охоче коментував свої пісні та часто дякував за теплий прийом. Валерій Меладзе наживо виконав найкращі свої композиції, демонструючи сильний голос і рідкісний тембр.
Розчулені черкащанки підспівували талановитому грузину. Валерій Меладзе виконував хіти з програми «Небеса» та шлягери минулих років. Виконавець у Черкасах ще раз довів публіці, що він – дивовижно талановитий і елегантний герой-романтик.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x