Новини на ВІККАПолітичні новини"Патріоти при владі однаково грабують людей і на сході,...

"Патріоти при владі однаково грабують людей і на сході, і на заході країни", – Вадим Рабінович

-

- Advertisment -

Влада грабує людей і на сході, і на заході, прикриваючись патріотичними гаслами. Про це заявив народний депутат і лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в авторській передачі "Хто кому Рабинович" на телеканалі "112 Україна".

"Якщо ми хочемо домогтися світу, реалізації мінських домовленостей, то Мінськ – це нормальна майданчик для цього. Потрібно сідати і знаходити компроміс, приходити до світу. Але в зв'язку з тим, що економічних успіхів у нинішньої влади немає, вона всю передвиборчу кампанію будує на війні, мовному питанні і на поділі людей", – вважає парламентарій.

За його словами, щоб виграти вибори, влада готова піти на все – в тому числі, на поділ країни за мовною ознакою.

"У нас в партії більшість людей представляють південь і схід країни, хоча філії політичної сили є по всій країні. Я зараз хочу набрати людей, які будуть протилежних поглядів. Адже це єдиний порятунок країни – коли в партії є люди різних поглядів і ми приходимо до компромісу", – впевнений народний депутат.

Політик вважає, що настав час об'єднання всієї країни за принципом "хороший той, хто не краде".

"Нам потрібно сісти всім разом – від Харкова до Львова, від Одеси до Рівного – і зрозуміти, що нас з однаковою нахабством і швидкістю грабують у всіх містах України. Влада грабує людей і на сході, і на заході, прикриваючись патріотичними гаслами. Тут і паразитування на патріотизмі, і на відродження української мови, і на національну ідею. І тільки тоді, коли ми зрозуміємо, що різниця не в мові, а різниця в тому, чи хочеш ти жити в Україні, розвиватися в нашій країні, або ти хочеш схопити, потягти і виїхати. Ось за цим принципом потрібно ділити країну", – підкреслив лідер партії "За життя".

Народний депутат закликає мирним шляхом – шляхом виборів – поміняти систему влади в країні.

"Нинішня система, яка дає розвиватися тільки найбагатшим людям в державі, не працює. Значить, ми вибрали неправильний шлях розвитку. Нам потрібно не олігархів годувати мільярдами з бюджету, а віддати ці гроші людям. Вважаю, що тільки відродження економіки дасть нам перемогу у війні і процвітання в світі", – підсумував Вадим Рабінович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Дорожники” Черкащини вигадали нову схему проведення тендерів на утримання доріг?

Мільйони гривень віддали без конкурсів після того, як у тендерах публікували спотворені документи. Служба автомобільних доріг у Черкаській області...

На автодорозі Черкаси-Сміла перекинувся легковик

На автодорозі Черкаси-Сміла сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої легковий автомобіль "ВАЗ-21099" злетів у кювет та перекинувся на бік....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x