Новини на ВІККАПолітичні новиниРабінович: "Опозиція повинна об’єднуватися навколо ідей світу, нової економіки...

Рабінович: "Опозиція повинна об’єднуватися навколо ідей світу, нової економіки та боротьби з корупцією"

-

- Advertisment -

Щоб виграти війну за Україну, необхідне об'єднання різних опозиційних політичних сил, які сходяться по трьом основним питанням: припинення війни, зміна економічного курсу і знищення корупції. Таке думка в ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна" озвучив лідер політичної партії "За життя" та народний депутат Вадим Рабінович.

"Я впевнений, що різні політичні сили повинні об'єднатися разом з трьома головним пунктам. Перший – припинення війни. Другий – повна зміна економічного курсу. Третій – знищення корупції, яка сьогодні не дає нам піднятися. Якщо взяти ці три пункти як головні – ми можемо отримати дуже багато союзників. І нічого, що по іншим ми розходимося. Потім розберемося! Давайте спочатку виграємо війну за Україну, а потім наб`ємо один одному пики. А не навпаки ", – закликав політик.

Він також зазначив, що з квітня 2018 року активно займається питанням об'єднання опозиційних політичних сил, які представляють інтереси південного сходу і центру України.

"Я з квітня займаюся спробами об'єднання. Розмовляю з різними силами в центрі, на південному сході України. З тими силами, які хоча б підтримують деякі пункти, необхідні для порятунку країни. Я багато працював з "Опоблоком". Але результат на сьогодні практично нульовий. Тому що ми настільки по-різному поки бачимо ситуацію, що я не знаю, як рухатися далі.

У будь-якому випадку, ми продовжуємо зусилля по об'єднанню. Але якщо у мене не вийде продовжувати ці об'єднавчі процеси, значить ми підемо своєю дорогий і будемо більш потужно працювати самі на себе ", – заявив парламентарій.

Як зазначив лідер партії "За життя", об'єднання опозиційних сил − єдиний спосіб зберегти країну і досягти нормальних умов життя для українців. На його думку, в Україні є для цього всі необхідні можливості і ресурси.

"Тому я розмовляю з усіма. Хоча міг би сісти і сказати: я з Януковичем і Ющенко ніколи справ не мав, не ходив в політику, я – білий і чистий. Але я не можу так зробити! Я люблю свою країну і хочу, щоб Україна була сильною і процвітаючою. Я впевнений, що це можливо! У нас колосальний потенціал! Чи не вірте нікому з нинішніх політиків, коли вони говорять, що підняття зарплат до нормального рівня – це демагогія! Польща, Румунія, Угорщина, хто завгодно поруч живуть нормально! А у нас навіть думка про те, що можна жити по-людськи – називається популізмом. Це не популізм, а здоровий глузд! " − уклав Вадим Рабінович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x