НовиниЧеркащинаУ Черкасах пройде масштабне автомобільне ралі

У Черкасах пройде масштабне автомобільне ралі

-

- Advertisment -

У Черкасах із 28 до 29 червня відбудеться третій етап Трофея Автомобільної федерації України з ралі на серійних "Wonder Rally" та другий етап Кубку "AERORING". Про це пише "Zmi.ck.ua".

Частина екіпажів вже брала участь у першому етапі перегонів, який відбувся в лютому, проте цього разу учасників буде значно більше. І якщо попереднього разу екіпажам довелося їздити у сильний мороз і про сніжній трасі, то цього разу їх випробовуватиме спека.

В автомобільному клубі "Черкаси", який є організатором перегонів, зазначають, що на "Wonder Rally" на екіпажі чекає сюрприз − паралельний старт. Якщо в попередніх етапах екіпажі стартували по черзі, то цього разу на старті буде відразу по дві автівки. Це додасться азарту учасникам, а глядачам – цікавості.

Перегони розпочнуться 29 червня на Соборній площі з 14 години. Спершу всі екіпажі будуть вишикувані перед Черкаською облдержадміністрацією, а далі покажуть глядачам своє вміння у їзді слалому. Саме слалом і стане першим змагальним майданчики. Опісля перегони продовжаться на території аеропорту. Вхід для глядачів – із 15:00.

У суботу, 30 червня, всі змагальні заїзди відбуватимуться лише та території черкаського летовища. Старт о 12:00.

На "Wonder Rally" до Черкас приїдуть найрізноманітніші автівки, які змагатимуться у різних класах. Та організатори продовжують розвивати  ще й клас "ЗАЗ-968". Якщо попереднього етапу на ралі було лише чотири "Запорожці", то нині очікується близько десяти. На них змагатимуться як гонщики, так і відомі черкаські спортсменки.

Окрім того, свої "Запорожці" на "Wonder Rally" виставлять і команди "АвтоАкадемії". Нагадаємо, що це унікальний проект, у межах якого студенти разом з викладачами самостійно готують машину до перегонів. Тож на "Wonder Rally" свої ЗАЗи вперше представлять чотири навчальні заклади Черкащини: Буцький політехнічний професійний ліцей; Канівське вище професійне училище; Черкаський політехнічний технікум, а Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти у Черкаській області збирається виставити на перегони аж дві команди.

На території "Wonder Rally" працюватиме також картинг та дріфт-таксі. Тож кожен відвідувач зможе також відчути себе автоспортсменом.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські рятувальники тріумфували на престижних змаганнях з акватлону.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах чоловік вбив знайомого, якого запросив пожити до себе

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас, який вбив свого знайомого. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної...

На Черкащині браконьєр наловив риби майже на мільйон гривень

Учора черкаський водний патруль виявив незаконний вилов риби на прибережній смузі річки Сула поблизу села Кліщинці. Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x