НовиниЧеркащинаЧотири черкаські підприємства увійшли до санкційного списку РФ

Чотири черкаські підприємства увійшли до санкційного списку РФ

-

- Advertisment -

Під санкції, які ввела щодо українських товариств Російська Федерація, увійшло чотири підприємства, пов'язані з Черкащиною. Про це йдеться в постанові Уряду Російської Федерації від 1 листопада 2018 року.

Так, до списку товариств, які не зможуть поширювати свою продукцію та послуги на території Росії увійшло публічне акціонерне товариство "Азот", публiчне акцiонерне товариство "По газопостачанню та газифікації "Черкасигаз", приватне акцiонерне товариство "Украгро НПК", що знаходиться в Жашкові, та приватне акцiонерне товариство "Зернопродукт МХП", власником якого є виходець із Черкащини Юрій Косюк.

Окрім цього, Росія заморозила безготівкові рахунки, бездокументарні цінні папери та майно, які знаходяться на території РФ, але належать українським можновладцям та бізнесменам. До цього списку увійшли й 9 посадовців та політичних діячів із Черкащини. А саме: народні депутати України Ірина Геращенко, Світлана Заліщук, Олег Петренко та Тетяна Юзькова. Також до списку потрапив власник контрольного пакету акцій компанії та директор "МХП", голова правління ПАТ "Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк, український військовий льотчик першого класу, полковник Повітряних Сил ЗС України Юлій Мамчур та генеральний директор ПрАТ "Технолог" Сергiй Ренський.

Санкції були застосовані й до судді Конституційного Суду України Олександра Тупицького та до керівника офісу Глави адміністрації Президента України Вікторії Шаповал.

Згідно з Указом, російські санкції були встановлені на противагу українським, і будуть скасовані лише у випадку, якщо Україна відмінить свої.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаському меру радитиме ще один "свободівець".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Незаконний рибний промисел: прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох золотонісців

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом. Про це...

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x