НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" у результативному матчі поступилися "Запоріжжю" (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" у результативному матчі поступилися "Запоріжжю" (ФОТО)

-

- Advertisment -

10 січня "Черкаські Мавпи" на домашньому паркеті поступилися "Запоріжжю" із рахунком 98:105. Про це йдеться на сайті "Мавп".

Баскетболісти "Запоріжжя" швидко повели вперед в рахунку. Гості, зусиллями Майкла Холтона і Юрія Кондракова здійснили непоганий заділ для запоріжжя. Протягом усієї першої чверті запорожани мали лідерство від 2 до 5-ти очок. У певний момент Кріс Коуклі та Брендон Янг дістали суперника. Захисник за всю першу чверть віддав шість результативних передач, а Кріс потішив кидками у трисекундній зоні. До кінця чверті гості відірвалися на відстань 8-ми очок. Та ненадовго.

Вже у другій половині пішла більш рівна гра. "Мавпи" продовжували грати більш командно. Неабияк розігрався Руслан Отверченко, котрий у середині чверті поцілив кілька триочкових поспіль. Гравці "Запоріжжя" відповідали на це дальніми спробами від Мироненка та проходами Трента. Як наслідок, ніхто комфортну перевагу так і не заробив – 43:44.

Третя 10-хвилинка суттєвих змін в перебіг поєдинку не внесла. Команди продовжували обмін випадами. Підсумком такого обміну стала двоочкова перевага в рахунку Мавп перед заключною чвертю. 

Втім уже на початку заключної частини матчу зусиллями Трента та Хіла запоріжці вийшли вперед на 8 очок. Гості з усіх сил намагалися не віддавати більше перевагу. Втім за шаленої підтримки трибун господарі невпинно скорочували відставання. Результативна атака Коуклі зменшила різницю до двох очок у середині заключної чверті. Ця мала дистанція виявилася надто складною для подолання. Мавпи кілька разів підбиралися до рівноваги, та гості знову і знову йшли вперед. За кілька хвилин до кінця ігрового часу два поспіль влучних триочкових Мироненка, здавалося, відправили господарів у нок-даун. Максим Міхельсон відразу зреагував тайм-аутом. Однак врятувати поєдинок так і не вдалося.

Запоріжжя здобуло 10-ту перемогу в чемпіонаті України, повернувшись на вершину турнірної таблиці.

"Черкаські Мавпи" наступний поєдинок також грають вдома – 12 січня проти "Миколаєва". Запоріжжя того ж дня гратиме на виїзді проти "Київ-Баскета".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" позбавлені права участі у Фіналі чотирьох Кубку України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x