Новини на ВІККАВіККА-новиниСмілянин винайшов веселий спосіб боротьби з марихуаною

Смілянин винайшов веселий спосіб боротьби з марихуаною

-

- Advertisment -

Курінням по коноплі. Смілянин винайшов веселий спосіб боротьби з марихуаною. Замість того, щоби виполоти самосів наркотичної рослини, що росла в нього на городі, чоловік її курив. 33-річного громадянина нещодавно затримали правоохоронці. Та провівши обшук, на присадибній ділянці ще й виявили більше півтори сотні рослин коноплі. Затриманий пояснив, що трава насіялася сама, а курив він, щоби з нею боротися.

До працівників карного розшуку Смілянського міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що 33-річний місцевий житель за місцем проживання зберігає наркотики. Працівники міліції ретельно оглянули його домоволодіння і в одному з підсобних приміщень знайшли саморобний пристрій для куріння марихуани. Згодом знайшли й схованки із сухою речовиною рослинного походження та просушені стебла. На присадибній ділянці виявили більш аніж півтори сотні рослин коноплі.

Роман Примак, старший ОУ СКР Смілянського МВ УМВС України в Черкаській області: «Вилучена наркотична речовина направлена на експертне дослідження. Після його проведення ухвалимо остаточне рішення».

Чоловіка затримали. На слідстві він змінював свої показання, говорив, що всі ці незаконні речі залишилися в будинку від попередніх господарів, які декілька років тому продавали цей будинок. Але потім у всьому зізнався.

Затриманий: «На подвір’ї росте. Ми не можемо від неї позбавитись. Тому вирішили курить».

За зберігання наркотиків смілянину «світить» покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи до двох років чи обмеження волі на строк до трьох років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Відійшов у засвіти відомий черкащанин – автор прапору Черкас та гербу області

Відійшов у засвіти відомий черкащанин, чудовий майстер, народний художник України, Микола Теліженко. Йому було 73 роки. Про це на...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x