Новини на ВІККАПолітичні новиниРабинович: "Ми проведемо успішні переговори при зниження ціна на...

Рабинович: "Ми проведемо успішні переговори при зниження ціна на газ для України"

-

- Advertisment -

"Опозиційна платформа – За життя" зможе домогтися успішних переговорів з постачальниками про зниження ціни на газ в два-три рази. Про готовність почати переговорний процес відразу після виборів заявив в ефірі телеканалу NewsOne народний депутат, засновник політсили Вадим Рабинович.

За його словами, в Україні не вийде знизити тарифи одними тільки обіцянками, які наліво і направо роздає багато політиків. Для реального зниження тарифів потрібно мати реальну можливість виконати дану обіцянку.

"Одними обіцянками тарифи в країні не можна знизити. Ні в два, ні в три рази. Звертаюся до виборців: чи є у ваших фаворитів інструментарій для реального зниження тарифів? Запитайте у своїх кандидатів – як вони збираються це робити. Я знаю, як я буду встановлювати мир з однієї простої причини: у нас за цей напрямок відповідальний Медведчук, якого Росія бере, а Україна спрямовує", – заявив парламентарій.

Лідер "Опозиційної платформи – За життя" зазначив: нинішня українська влада говорить, що ми злізли з російської газової "голки", але все одно купує блакитне паливо у РФ.

"Вони хваляться тим, що нібито ми не купуємо російський газ. А якщо розібратися, чий це газ насправді? Він російський, але купується на кордоні зі Словаччиною за завищеними цінами. Це робиться лише для того, щоб це звучало патріотично, що ми у Росії не купуємо газ", – заявив політик.

Народний депутат зазначив, що той газ, який нинішня українська влада купує за завищеною ціною, можна отримувати значно дешевше. Лідер "Опозиційної платформи – За життя" також назвав шлях, яким можна домогтися ефективного зниження ціни на блакитне паливо.

"Той газ, який вони купують по 300 доларів, ми підпишемо з 100. І зробимо це ще до парламентських виборів. Я наполягаю на тому, щоб ми провели переговори з російським монополістом "Газпромом" і запитали, чи готові вони з нами сісти за стіл переговорів, укласти нормальний договір? Вони повинні дати свою згоду і підписати цей договір. Ми цей документ привеземо сюди, покажемо нашому народові і скажемо: "У перший день після нашої перемоги не балачками, а реальними справами ми знижуємо тарифи в два-три рази", – резюмував Вадим Рабинович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x