НовиниЧеркащинаЧеркаський мер пояснив, чому деякі депутати не прийшли на...

Черкаський мер пояснив, чому деякі депутати не прийшли на сесію 9 серпня

-

- Advertisment -

У відповіді на депутатське звернення депутата Черкаської міської ради Олександра Згіблова мер міста Анатолій Бондаренко обґрунтував відсутність п’ятьох обранців на пленарному засіданні міськради 9 серпня.

Так, виявляється, секретар міської ради Ярослав Нищик був відсутній на робочому місці з 8 до 10 серпня у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю.

Заступник директора департаменту соціальної політики Олена Шевченко з 23 липня до 10 серпня перебувала у щорічній відпустці. Відпочивав і заступник директора КП "Черкасиводоканал" Григорій Кузьменко, у того відпустка тривала із 6 до 19 серпня .

Директор КП "ЧЕЛУАШ" Олексій Мельник також планував брати відпустку з 6 до 10 серпня, але переніс її на кінець місяця. А директор КПТМ "Черкаситеплокомуненерго" Павло Карась теж мав би бути на робочому місці, адже на відпочинку чи у від'їздах у цей час не перебував.

Нагадаємо, на сесію 9 серпня прийшло лише 16 черкаських депутатів. Серед присутніх – представники чотирьох депутатських фракцій: Партія вільних демократів, БПП "Солідарність", Громадянська позиція та Радикальна партія Ляшка. За результатами попереднього обдзвону обранців, 19 із них підтвердили свою участь у роботі засідання. Якби на пленарну з’явились Нищик, Карась і Мельник, то кворум, спільно з мером Бондаренком, зібрався б.

Як повідомляв сайт vikka.ua, начальник відділу ради розказала подробиці темної пленарки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x