НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" – "Стяуа": напередодні ключового матчу Кубку Європи...

"Черкаські Мавпи" – "Стяуа": напередодні ключового матчу Кубку Європи (ФОТО)

-

- Advertisment -

31-го жовтня "Черкаські Мавпи" знову зіграють одну із найважливіших ігор у європейській частині баскетбольного сезону. Цієї середи "Черкаські Мавпи" приймуть у ПС "Будівельник" румунську "Стяуа". Титр найважливішої у сезоні гри уже примірював один із єврокубкових поєдинків. Був він у межах кваліфікації проти "Керавноса" і, попри проблеми зі складом, черкасцям таки вдалося оформити у ньому перемогу – 75:64. Зробити це вдалося не в останню чергу через несамовиту підтримку черкаських трибун. Ще більше вона потрібна цієї середи, повідомляє прес-служба "Мавп".

Справа в тому, що після стартових двох турів групового етапу Кубка Європи FIBA команда Максима Міхельсона опинилася не у зовсім приємному становищі. Черкасці програли стартові дві (з шести) гри "Пріштині" (82:92) та "Баккен Беарс" (77:106). Остання поразка бельгійським ведмедям, які у минулому сезоні грали в 1/2 фіналу цього Єврокубку, ймовірно виглядає, як сьогоднішній каталізатор сил претендента на плей-оф та фаворита групи. А от "Пріштина", як і "Стяуа", є нашим конкурентом за вихід у то й же плей-оф. 

Зазначимо, що у наступну стадію єврокубка виходять дві кращі команди групи. Відповідно, аби стовідсотково гарантувати собі прописку у плей-оф команді потрібно двічі обігрувати "Стяуа" та перегравати "Пріштину" у номінально домашній грі з різницею більше ніж 10 очок. Завдання не з простих, але цілком реальне.

Відтак свій перший крок "Черкаські Мавпи" мають зробити цієї середи у домашній грі проти румунів. У команді абсолютно усі переконані, що зробити це можна лише на емоційному підйомі, який у непростий час можуть дати тільки трибуни!

Відзначимо, що номінально домашню гру у рамках Єврокубку проти "Пріштини" черкасці зіграють у Литві. Через відсутність дипломатичних стосунків з Косово "Мавпи" прийматимуть свого суперника 7-го листопада у Вільнюсі на арені "Летувос Рітас". Відтак гра проти "Стяуа" стане заключною домашньою у груповому етапі Кубку Європи FIBA. Це ще один важливий привід відвідати міжнародний матч у Черкасах.

Увага! Фан-сектор запрошує на матч проти Стяуа

У цій грі перед черкаською публікою має дебютувати найрезультативніший гравець минулорічного чемпіонату Болгарії – американець Алан Арнетт. Водночас ця гра має стати останньою цього сезону у складі черкасців Клима Артамонова, у нього завершується дія контракту з нашим клубом.

У румунів слід відзначити їх двох лідерів: досвідченого серба Жарко Джуріча та єдиного американця Скілара Спенсера. Останній сьогодні є одним із найпродуктивніших гравців усього турніру(!): 22.5 очки, 8.5 підбирання у середньому за гра у Кубку Європи FIBA. За його спиною і досвід виступів у лізі розвитку NBA.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" поступилися у виїзному матчі "Дніпру".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x