НовиниЧеркащинаНа Черкащині упорядковують облік держпідприємств

На Черкащині упорядковують облік держпідприємств

-

- Advertisment -

В області уточнюють списки державних підприємств, що розташовані на території регіону. Після тривалої перерви відновила роботу комісія облдержадміністрації з питань упорядкування обліку таких юридичних осіб. Її засідання днями відбулося в ОДА під головуванням заступника очільника області Костянтина Омаргалієва, передає прес-служба Черкаської ОДА.

Комісією зібрано інформацію та проведено обстеження за місцем реєстрації 18 державних підприємств, які знаходяться в межах області та органами управління яких є міністерства, відомства, інші організації. За його результатами, було підготовлено стільки ж актів обстежень державних підприємств, які знаходяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і наразі є недіючими.

"Нині працюємо над виконанням завдань, визначених Фондом державного майна України, зокрема щодо впорядкування юридичних осіб державного фонду власності, які розміщені на Черкащині, – зауважив голова комісії Костянтин Омаргалієв. – Вже маємо напрацювання стосовно недіючих юридичних підприємств державної форми власності, органом управління яких є обласна та районні державні адміністрації зокрема. Вони, фактично, не здають звітності, не є працюючими. Підписання акту обстеження та підтвердження відсутності юридичної особи за місцем реєстрації дає можливість надалі вилучити таких юросіб із державного реєстру".

Як повідомляв сайт vikka.ua, нежитлове приміщення черкаського заводу "Фотоприлад" повернули державі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x