Новини на ВІККАПолітичні новиниРабінович: не можна ділити людей за мовною ознакою

Рабінович: не можна ділити людей за мовною ознакою

-

- Advertisment -

Любити свою країну – означає приносити їй користь, і не важливо, якою мовою людина говорить. Про це заявив лідер партії "За життя", народний депутат Вадим Рабінович в ефірі програми на телеканалі "112 Україна".

"Я ріс у Харкові, і дійсно мояукраїнська мова може бути не такоючудовою, як у наших псевдопатріотів. Але справа в іншому: любити свою країну – означає приносити їй користь. Любити свою країну – значить, що в результаті твоїх дій люди живуть краще. І краще я російською мовою буду любити свою країну і приносити їй користь, ніж грабувати її, але українською. Я бачу, що прийшли до влади ті, хто добре говорить українською мовою. І що? Кругом розруха", – вважає парламентарій.

Лідер партії "За життя" закликав українців не ділити людей за мовним принципом, а звертати увагу, хто приносить більше користі державі.

"Не можна ділити людей за мовою. Краще подивіться на те, хто приносить користь, а хто – ні. Я хочу згадати слова В'ячеслава Чорновола, самого великого українця в сучасній історії. Він говорив: "Нема східняків і "бандерівців". Є українці, яких підбурюють один з одним, поки інші грабують Україну", – зазначив політик.

Він також пообіцяв краще вивчити українську мову.

"Я буду рухатися по шляху вивчення української мови, я з моїм молодшим сином займаюся. Він вчить українську в школі, і коли приходить, мене теж часто критикує. Я буду намагатися краще говорити українською мовою", – сказав Рабінович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

На одній із вулиць Черкас встановлять односторонній рух

Сьогодні під час засідання черкаського виконкому було підтримано впровадження одностороннього руху на одній із вулиць. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x