Новини на ВІККАЕкономічні новиниУ Старопольській вищій школі відсвяткували перший випуск (ВІДЕО)

У Старопольській вищій школі відсвяткували перший випуск (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Під звуки гімну у Черкасах стартує церемонія міжнародних масштабів. Серце Черкаського навчального центру Старопольської вищої школи в Кельцах сьогодні забилося в одній залі. Тут з урочистостями інавгурують студентів-першокурсників.

"Уже третій рік поспіль на теренах Черкащини проходить інавгурація студентів польського університету".

За роки роботи Черкаського навчального центру Старопольської вищої школи тут уже випрацювали незмінні традиції. Серед основних – посвята.

Цей навчальний заклад надає можливість студентам здобути якісну освіту, проходити практики за кордоном та отримати європейський диплом.

Себастіан Яблонський, проректор з міжнародних відносин Старопольської вищої школи в Кельцах:

"Студенти мають можливість освоїти англійську, іспанську та польську мови. Пожити в іншому середовищі, країні. Про успіх програми свідчить постійне збільшення учасників".

У Черкаському навчальному центрі Старопольського університету готують першокласних фахівців європейського зразка. Студенти навчаються за двома спеціальностями – "Готельна справа і туризм" та "Економіка і організація підприємства". Паралельно з навчанням молодь має можливість заробітку під час проходження практик.

Девід Матамала, заступник Генерального менеджера компанії "AnimafestExperience" (Королівство Іспанія):

"Ця програма відкриває перед студентами десятки професійних можливостей. Вони вчаться у передових фахівців. А головне – мають можливість ще й заробити".

Серед інших переваг цього навчального закладу: зарахування без результатів ЗНО, європейський диплом бакалавра за 3 роки, навчання в Україні та за кордоном. А ще – передові закордонні практики.Цьогоріч тут святкують і перший випуск.

Володимир Коваленко, директор Черкаського навчального центру Старопольської вищої школи в Кельцах:

"24 студенти успішно виконали навчальний план, здали держіспит, захистили дипломні роботи і сьогодні отримують дипломи бакалавра з економіки. 12 чоловік побували на практиці в Іспанії з Еразмус плюс. І сьогодні в мене радісна новина 18 чоловік першокурсників і другокурсників успішно пройшли співбесіду і наступного літа на 3 місяці вони знову їдуть в Іспанію на практику".

Даріуш Крук, проректор Старопольської вищої школи в Кельцах:

"Студенти нашого університету з Черкас отримують європейський диплом,який визнається в усій Європі та світі. Вони вчаться так, як європейські студенти, мають різні можливості".

Студенти називають освітню програму Черкаського навчального центру Старопольської вищої школи в Кельцах цінною путівкою у життя.

Вікторія, студентка І курсу:

"Я обрала цей навчальний заклад, тому що саме він дає можливість отримати диплом європейського стандарту, який декларується в 150 країнах світу".

Ірина, випускниця:

"Завдяки цьому диплому у мене буде можливість приїхати до Польщі або до будь-якої країни ЄС або продовжувати свої навчання, або влаштовуватися на роботу".

По закінченні навчання студенти отримують європейський диплом і мають можливість долучитися до магістратури в закордонних університетах. Черкаський навчальний центр Старопольської вищої школи в Кельцах – це еталон якісної освіти та вдалого працевлаштування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x