НовиниЧеркащинаПлюс 30: перелік онлайн послуг Порталу адмінпослуг Черкащини збільшився

Плюс 30: перелік онлайн послуг Порталу адмінпослуг Черкащини збільшився

-

- Advertisment -

На 30 онлайн послуг більше тепер можна замовити через Портал адміністративних послуг Черкащини. Загалом в електронному вигляді тут вже доступні 65 послуг, повідомив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Березань.

Портал адміністративних послуг Черкаської області запустили цьогоріч у серпні. Відтоді тут поступово поповнюється кількість послуг, які можна отримати он-лайн. Також міститься інформація про 335 адміністративних послуг.

"Підвищення якості надання адміністративних послуг та наближення їх до людей – серед основних викликів сьогодення, – певен посадовець. – Електронна послуга економить для громадянина найцінніший його ресурс – час. Між тим, невід’ємною частиною надання он-лайн послуг є впровадження системи електронного документообігу. На сьогодні до системи електронного документообігу вже підключені облдержадміністрація, 12 РДА, 2 МВК та лише 1 ОТГ. Поки що 6 райдержадміністрацій не спрямували кошти для цього".

Водночас заступник очільника області додав, що в області триває робота з географічного наближення адміністративних послуг до людей. Зокрема, в ОТГ. Так, у вересні 11 ОТГ та міськвиконкомів області із 16 поданих, що найбільше в Україні, пройшли відбір у другому раунді конкурсної програми "U-LEAD з Європою" щодо створення центрів надання адміністративних послуг. Тут, після проходження необхідної перевірки та експертизи, будуть відкриті сучасні ЦНАПи. Надалі їх планують використовувати і як інформаційно-консультаційні пункти для малого та середнього бізнесу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах третій місяць змінюють тарифи на тепло.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув перемогу на Кубку світу з кікбоксингу WAKO

Громадський інспектор з охорони довкілля з Черкащини став володарем Кубку світу з кікбоксингу WAKO. Про це повідомляють на сторінці...

Через Канівську ГЕС обмежать рух автомобілів на три дні

Філія «Канівської ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» повідомила про часткове закриття руху автотранспорту через автодорожній перехід греблі з 23 по 25...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x