Новини на ВІККАПолітичні новиниМедведчук розповів про об’єднання опозиційних сил

Медведчук розповів про об’єднання опозиційних сил

-

- Advertisment -

Віктор Медведчук розповів, чому вирішив приєднатися до партії "За життя" і чим ця партія відрізняється від інших українських політсил.

"Український вибір" – це суспільно-політичний рух, а не партія, яка не може брати участь у виборчих процесах і безпосередньо не може брати участь у політичній боротьбі. Тому участь наших представників в політичній партії "За життя" є тим механізмом і тим ресурсом, який буде відстоювати нашу програму на виборах – як президентських, так і парламентських. А згодом, у 2020 році, і на місцевих виборах", − пояснив голова політради партії "За життя".

Політик також уточнив, ніж партія "За життя" відрізняється від інших українських політсил.

"У партії "За життя" є чітка програма, яка стосується основних аспектів того, що є на сьогоднішній день найбільш актуальним для наших громадян, майбутніх виборців. Це питання стосується світу на Донбасі і припинення бойових дій, це зміна економічного курсу, який буде направлений нема на знищення і приведення в жебрацтво громадян нашої країни, а на розвиток економіки, підвищення добробуту. Це рішення питань, які безпосередньо пов'язані з соціальною і гуманітарною сферою", − заявив політик.

Віктор Медведчук підкреслив, що опозиційні демократичні сили, виступаючі проти злочинної і продажної купки корумпованих авантюристів при владі, проти війни і злиднів, приниження людської гідності, обмеження прав людини, свободи і демократії в Україні, об'єдналися в "Опозиційну платформу − За життя".

"Ключові наші завдання − припинення дій нинішнього режиму на посилення церковного розколу. Міжетнічна солідарність, єдність українського народу в його культурному різноманітті − то, що необхідно Україні як державі, в якій поважають права жителів усіх регіонів. ми захистимо права людей говорити і вчитися рідною мовою", − запевнив голова політради партії "За життя".

Віктор Медведчук зазначив, що "Опозиційна платформа − За життя" зробить все для того, щоб Україна повернула свої позиції серед індустріально і науково технологічно розвинених країн.

"Ми виступаємо за багатовекторність економічної політики. Україна повинна відновити партнерські стосунки, відновити і розвивати торгівлю з РФ і СНД, з огляду на унікальне географічне положення і промисловий потенціал, повинна стати мостом між Заходом і Сходом", − пояснив він.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Дика Гонка” на Черкащині зібрала понад 2 мільйони гривень на підтримку ЗСУ (ВІДЕО)

Понад 800 учасників зі всієї України з’їхалося в урочище «Холодний Яр» , щоб взяти участь у благодійному забігові «Дика...

У Каневі пройшли урочистості з нагоди річниці перепоховання Тараса Шевченка

Щороку 22 травня українці йдуть до могили Тараса Шевченка як до національної святині. 163 роки тому домовину з тілом...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x