Новини на ВІККАЕкономічні новиниУ середмісті Черкас вкотре організували "Ярмарок меду" (ВІДЕО)

У середмісті Черкас вкотре організували "Ярмарок меду" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Солодка осінь у Черкасах. У середмісті традиційно розкинулась "Ярмарка меду". Організовує її торгова марка "Козацький мед". До нового сезону "смачна" ціна: лише 233 гривень за бутель. За свіжим та якісним солодеником розкинулася небачена черга. Продавці навіть не встигають рахувати продані літри.

Олександр Гневанов, продавець-консультант ТМ "Козацький мед":

"Мы привезли вам более 15 сортов меда. Это такие как: гречка, липа, разнотравье с гречкой, софора".

Обрати мед тут можна на найвибагливіший смак та на будь-який гаманець. Більше – не лише як солоденик, але й як ліки. Зі зниженням температури та прогнозованими дощами – це більш ніж актуально.

Олександр Гневанов, продавець-консультант ТМ "Козацький мед":

"Гречка – поднимает гемоглобин, укрепляет сердечнососудистую мышцу. Липа сейчас полезна от простуды. Расторопша будет для печени вам хорошо".

Цілющі властивості тут має не тільки медове різнобарв’я, а й інші корисні продукти бджолярства. Уся продукція тут, кажуть, натуральна, лише те, що напрацювали бджоли. Унікальність апі-препаратів, кажуть експерти, в тому, що вони позитивно діють на весь організм, а не на окремі органи.

Ірина Гайдукова, апітерапевт:

"Очень сильное действие на организм человека оказывает такой препарат под названием, как Галерея абсорбированная. Он используется как очень мощный иммуномодулятор, для борьбы с аутоиммунными заболеваниями. Для очищения сосудов, для укрепления опорно-двигательной системы, восстановления ее работы".

За медом у перший день "Ярмарку" тут традиційно зібралась чимала черга. Більшість за "Козацьким" прийшли не вперше. Усе через смак та ціну. Остання тут, переповідають покупці, у кілька разів нижча від ринкової: 233 гривні за бутель.

Любов, жителька м. Черкаси:

"Він добрий тут, ми йому довіряємо. На базарі не беремо, а тут стоїмо беремо. Тут я думаю перевірка якась є. Документи якісь є лабораторія мабуть дивилася, раз дозволяє їм".

Анатолій, житель м. Черкаси: "Він якісний, відчувається, що це не на базарі десь купить. Продають хороший мед. Різний, багато різнобарв’я, можна обрати. Ми задоволені кожного разу приїжджаємо сюди і беремо".

Ніна, жителька м. Черкаси:

"Стоїть добре він, не дуже засахарюється. Оцим саме і подобається".

"Ярмарка меду" у Черкасах проходитиме до 26 вересня. Вас чекають за адресою: бульвар Шевченка, 209. Біля входу в магазин "Кооператор". Графік роботи: із 9 до 17 години.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x