Новини на ВІККАВіККА-новиниЛондон атакують колекціонери

Лондон атакують колекціонери

-

- Advertisment -

Лондон атакують колекціонери. На Олімпіаду до столиці приїхали фалеристи з усього світу. Вони продають або обмінюють цінні значки попередніх Олімпіад і назбирують нові. Про незвичне захоплення – далі в сюжеті.

Окрім любителів спорту, Олімпіаді раді колекціонери значків. Аби поповнити свій арсенал, у Лондон з’їхались фалеристи з усього світу.

Олімпіада щойно розпочалась, а бажаючих вторгувати або обміняти значки попередніх ігор чимало. Дженніфер захоплюється фалеристикою недавно. У колекції дівчини поки що 10 цінних предметів.

Дженніфер, колекціонер: «Я начала сегодня, поэтому не могу считать себя коллекционером, но это действительно интересно. Так здорово находить значки других Олимпийских игр – я-то была только на этих. Это как приобрести частичку истории».

Дуг Каплан – колекціонер-ветеран. Він збирає значки ще з Олімпіади 1984-го, що проходила в Лос-Анджелесі. Чоловік торгує та обмінюється своїм багатством в Олімпійському парку. Зайняв тут місце ще задовго до початку змагань.

Дуг Каплан, колекціонер: «Дома у меня их, наверное, несколько тысяч. У меня есть полотенца, подобные пляжным, с каждой Олимпиады, с логотипом. Я прикрепляю на них значки разных игр, так что все стены дома увешены такими полотенцами. Мои друзья считают, что я не в себе».

А це торгові ряди за межами Олімпійського парку. Федеріко Гарсія привіз свою колекцію саме сюди. Каже: збирати значки почав ще з дитинства.

Колекціонери обмінюються значками або продають за доступними цінами. А ось за персональними значками спортсменів тут справжнє полювання, і вартують вони десятки тисяч доларів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x