НовиниЧеркащинаІз "Оршанця" випустилось майже 250 прикордонників (ФОТО)

Із "Оршанця" випустилось майже 250 прикордонників (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбувся урочистий мітинг з нагоди випуску молодших інспекторів прикордонної служби. Урочистості розпочалися на плацу навчального закладу. Відповідні Свідоцтва про закінчення навчання отримали 245 військовослужбовців. Про це повідомляє прес-служба Головного центру.

5 квітня держава отримала вмотивованих, принципових прикордонників, які будуть ефективно виконувати завдання з охорони державного кордону та матимуть водночас високий рівень довіри громадськості. У заходах із нагоди випуску взяв участь директор Департаменту особового складу генерал-майор Микола Маланчій. Серед гостей свята також були рідні випускників та ветерани-прикордонники.

"Сьогодні у нас знаменна подія – черговий випуск охоронців державного кордону. В непростий для країни час ви будете нести службу по охороні державного кордону. Попереду немало випробувань, але отримані знання та ваша наполегливість дозволять вам з честю і гідністю виконати всі поставлені перед вами завдання. Щиро вітаю всіх із черговим випуском охоронців кордону, бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру та благополуччя!" – у своєму виступі привітав випускників генерал-майор Микола Маланчій.

Продовжились заходи хвилиною мовчання, покладанням квітів до підніжжя обеліску "Прикордонникам усіх поколінь" та вшанування пам’яті військовослужбовців, які віддали найцінніше – власне життя.

Під час урочистостей директор Департаменту особового складу вручив випускникам – прикордонникам Свідоцтва про закінчення навчання, а також відзначив окремих військовослужбовців відомчими відзнаками.

Під супровід військового оркестру прикордонники попрощалися з Головним центром підготовки особового складу і востаннє пройшли урочистим маршем.

Відмітимо, що протягом усього періоду навчання випускники наполегливо вивчали та старанно засвоювали весь поданий матеріал.

Відповідно до навчальної програми, заключним етапом для військовослужбовців стали комплексні екзамени з тактики прикордонної служби, прикордонного контролю та адміністративного провадження, а також з фізичної підготовки і особистої безпеки та застосування сили.

Керівництво Головного центру підготовки особового складу задоволене вишколом прикордонників, які на випускних іспитах показали високий рівень підготовки. Та з нагоди завершення навчання вітає усіх з успішним закінченням.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до лав черкаських патрульних приєднались шестеро новобранців.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x